calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis LUNA ĐOGANI DOBILA PORUKU IZ RIJALITIJA: Otkriven šokantan detalj Iman Avdić izborila novo polufinale EP u Litvaniji Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom! Pjevačica progovorila o stambenom pitanju! Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići Na evropskom ostrvu pao snijeg: Bijeli pokrivač usred ljeta (FOTO) Bijonse dobila dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha

STRAŠNE VIJESTI iz Banjskog polja: Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić pali na poligrafu?!

Objavio: RHT
04/04/2024 11:44 AM

Osumnjičeni pali poligraf

Dvojica osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić pali su na poligrafu. Takođe, otkriveno je i da je krv koja je nađena u njihovom vozilu, nakon DNK analize, Dankina.

foto: printscreen/facebook/ivanailic

Osumnjičeni pali poligraf? Jedan je od dvojice osumnjičenih je priznao šta se dogodilo i potpisao priznanje. Ubistvo su izvršila dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” iz Bora, S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

“Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu”, kaže izvor Telegrafa, dok su neki mediji prijeneli nepotvrđenu informaciju da su u trenutku kada su udarili Danku navodno bili pod dejstvom alkohola.

Strašnu vijest da je malena Danka za kojom se tragalo 26. marta saopštio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Podsjetimo, mala Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova i od tada joj se gubi svaki trag. Sumnja se da je dijete pregaženo već nekih deset minuta kasnije, a da je potom njeno tijelo bačeno na deponiju.

Deponija gdje se sumnja da je bačeno tijelo djevojčice intenzivno se pretražuje. Bager kopa non stop i čuje se zvuk mašina. Policijske ekipe blokirale su prilaz deponiji.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS