calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’

Kamenom povrijedili sugrađanina! Opirao se hapšenju: Trebinjac ugrizao policajca

Objavio: RHT
04/04/2024 10:20 AM

Kamenom povrijedili sugrađanina!

PU Trebinje. P, Mucović

Policijska stanica Trebinje zaprimila je prijavu da je jedno lice zadobilo tjelesne povrede koje su nanešene kamenom.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici Policijske stanice Trebinje su utvrdili da su lica inicijala A.K. i Z.K. nanjeli tjelesne povrede jednom licu. Prilikom lišenja slobode osumnjičenih lica, lice inicijala A.K. je ugrizlo policijskog službenika.

O događaju je odmah obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo policijskim službenicima da preduzmu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnih djela Tjelesna povreda iz člana 131. i Napad na službeno lice u vršenju službene radnje iz člana 308. Krivičnog zakonika RS.

Tjelesna povreda

Član 131

(1) Ko drugoga tjelesno povrijedi ili mu naruši zdravlje, kazniće se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

(2) Ako je povreda iz stava 1. ovog člana nanesena oružjem, opasnim oruđem ili drugim sredstvom podobnim da tijelo teško povrijedi ili zdravlje teško naruši, učinilac će se kazniti novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.

(3) Gonjenje za djelo iz stava 1. ovog člana preduzima se po prijedlogu.

Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

Član 308

(1) Ko napadne ili ozbiljno prijeti da će napasti službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kazniće se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.

(2) Ako je pri izvršenju djela iz stava 1. ovog člana službenom licu nanesena tjelesna povreda ili mu je prijećeno upotrebom oružja, učinilac će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

(3) Pokušaj djela iz stava 1. ovog člana je kažnjiv.

(4) Učinilac djela iz st. 1, 2. i 3. ovog člana koji je bio izazvan nezakonitim ili grubim postupanjem službenog lica, može se osloboditi od kazne.

Kamenom povrijedili sugrađanina!

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS