calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi… KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija

“Asmin je PREVARANT! Stanija BJEŽI od njega!” Ekskluzivno! Smilja Janković UPOZORAVA! (VIDEO)

Objavio: RHT
02/04/2024 11:55 PM

Asmin je PREVARANT!

Smilja Janković ostavila je ogroman utisak svojim učešćem u rijalitiju. Iako je učestvovala kratko, mnogi fanovi rijalitija i dalje pamte Smilju, te se pitaju gdje je nestala.

Foto: Hypetv

Jankovićeva se rado odazvala na poziv HYPE televizije za ekskluzivni intervju.

Porazgovarali smo na brojne teme iz njenog života. Takođe smo prokomentarisali i aktuelna rijaliti dešavanja.

Iako je u rijalitiju bila jako kratko, ostavila je veliki utisak kod brojnih gledalaca. I dalje se pamte njene brojne žestoke svađe, kao i njen upečatljiv stil ponašanja.

Foto: Hypetv

Ona već godinama nije u žiži medija, već se preselila u Hrvatsku, gdje živi mirnim životom.

Iako je radila kao profesorka hemije, izgubila je licencu, te sada obavlja druge poslove.

Tokom boravka u rijalitiju imala je žestoke svađe sa mnogima, a posebno sa Lepim Mićom i Anđelom Vešticom. U intervjuu za HYPE ih je žestoko iskritikovala.

Foto: Hypetv

Asmin je PREVARANT!

Dotakli smo se i Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića. Smilja je izjavila da je ubijeđena da je Asmin prevarant! Poručila je Staniji da bježi od njega, kako bi se spasila!

Kaže da misli da Asmin pikira atraktivne djevojke, kako bi ih prevario i iskoristio. Smatra da je tako uradio sa Aneli, a da mu je Stanija sljedeća “žrtva”.

Foto: Hypetv

Smilja je u svom prvom rijaliti učešću imala žestoke sukobe i fizički obračun sa Dalilom Dragojević. Za nju kaže da je poseban slučaj.

Izjavila je da smatra da su Dalila i Miljana Kulić sestre! Jankovićeva smatra da su one iste u svojoj ambicioznosti.

Kaže da je Dalila pretukla odmah po ulasku u rijaliti, te da je time uvela u svijet rijalitija.

Sukob je nastao kad je Smilja nazvala Dalilu “mahalušom”.

Izjavila je da Dalila gazi preko mrtvih da bi došla do cilja. Po njenom mišljenju Dalila i Miljana su iste.

Cijeli ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS