calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

OBJAVA JANJUŠEVOG BRATA POTRESLA JAVNOST! Boris slomljen od tuge podijelio dio video poziva sa pokojnim Mihajlom

Objavio: RHT
02/04/2024 11:00 PM

Potresna objava Janjuševog brata

Potresna objava Janjuševog brata/ foto: printscreen

Brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo, pronađen je mrtav krajem decembra u stanu u Beogradu, a porodica se ne miri sa gubitkom.

Janjuš, budući da se u međuvremenu vratio u Elitu, svakim danom tuguje za mlađim bratom, a sada se oglasio i njegov drugi brat, Boris Janjušević.

Boris je nedavno izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije sa svojim pokojnim bratom Mihajlom Janjuševićem.

Na fotografiji su njih dvojica zajedno na video pozivu, što je dodatno pojačalo težinu ove objave.

Ova objava potresla je mnoge, naročito fanove bivšeg košarkaša.

Podsjetimo, Mihajlo Janjušević oduzeo je sebi život u 27. godini. Sahranjen je u rodnom Prijepolju, a sahrani je prisustvovao veliki broj porodice, prijatelja i poznanika, kao i Janjuševih prijatelja.

Čitajte i PRVO I JEDINO OGLAŠAVANJE HARISA DŽINOVIĆA nakon što mu je Melina upala u vilu na Senjaku! “POLICIJA ODUZELA PIŠTOLJ”

Haris Džinović sinoć je pozvao policiju pošto je njegova bivša supruga Melina upala u porodičnu vilu na Senjaku.

Pjevač se oglasio ekskluzivno za HYPE, pa otkrio šta se dogodilo sinoć.

Odigrao sam ja tu veoma važnu ulogu. Uz savjetovanje advokata sam pozvao policiju za uzurpiranje i psihološko eventualno maltretiranje

Nasilja nikakvog nije bilo, tako da je sve završeno da kažemo u najboljem redu. Jedino što smo išli u policiju da damo svako svoju izjavu”, rekao je Haris.

Dalji postupci po pitanju podjele imovine, šta sud kaže tako će biti”, rekao je.
Podsjetimo sinoć je nastao haos nakon što je ispio skandal:

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Melina i Haris se, podsjetimo, razvode poslije 24 godine braka, o čemu se naširoko priča.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS