calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OGLASILA SE BEČKA POLICIJA! Evo šta su rekli o snimku i kako napreduje istraga

Objavio: RHT
02/04/2024 8:40 PM

Bečka policija o Danki

Jedini trag o kome je javnost obaviještena je snimak iz Beča na kom se vidi djevojčica koja nevjerovatno podsjeća na nestalu Danku Ilić. Djevojčica je nestala prije osam dana u Banjskom polju. A od tada se za njom intezivno traga.

Markus Ditrih kaže da se istraga intezivno sprovodi.

foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić
foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić

– Na videu lošeg kvaliteta djevojčica je u pratnji dvije žene. Za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke – rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih za austrijski Klajne Cajtung. Rekavši da se “istraga intenzivno sprovodi i da kriminalističko odjeljenje dobro napreduje”.

Bečka policija o Danki

Austrijska policija, poslije dobijanja snimka iz Beča, odmah je kontaktirala kolege u Beču koje rade na identifikacji snimljenog djeteta i dvije žene.

Svi Srbi koje žive u Beču su veoma uznemireni poslije objave snimka.

Saša Stanojević koji radi u Beču kaže da su svi ljudi, u Beču, kako Srbi tako i oni koji su sa prostora bivše Jugoslavije, obaviješteni o nestanku srpske djevojčice koja je navodno viđena u ovom gradu.

 Ja sam vidio snimak i naravno, kao i svi i kao i cijela moja porodica, odmah smo pokušali da ga uveličamo. Kako bismo vidjeli da li je u pitanju nestalo dijete. Isto bih odreagovao kao čovjek koji je snimio dijete da sam primijetio bilo šta sumnjivo – rekao je Saša Stanojević.

– Katastrofa. Cijeli taj slučaj koji se dogodio je katastrofa. Mi svi smo ovdje u Beču obaviješteni da konstaktiramo policiju ili ambasadu u Beču ako primijetimo dijete. Nadamo se da će biti pronađeno živo i zdravo, što je i najvažnije  rekao je mladić koga smo slučajno sreli na ulici.

Kaže da su cijeli slučaj propratili i austrijski mediji.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS