calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada

Banjalučanka uhapšena zbog krađa u buticima

Objavio: RHT
02/04/2024 2:59 PM

Banjalučanka uhapšena zbog krađa

Policija je uhapsila Banjalučanku G. J. zbog sumnje da je u jednom tržnom centru krala u buticima, te uzela robu vrijednu 850 KM.

Banjalučanka uhapšena zbog krađa / Foto: MUP RS

Banjalučanka uhapšena zbog krađe

Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su G. J. zbog sumnje da je počinila više krivičnih djela krađa.

“Osoba G.J. se sumnjiči da je juče iz više butika u tržnom centru u Banjaluci otuđila više različitih artikala. Tokom kriminalističke obrade kod lica G.J. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela. Materijalna šteta pričinjena navedenim krivičnim djelima iznosi oko 835 KM”, naveli su iz policije.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnom tužilaštva Banjaluka.

Prevozio migrante

S druge strane, policija je uhapsila H.H. iz Visokog zbog sumnje da prevozio šest migranata koji imaju sirijsko državljanstvo. Pripadnici Policijske stanice Višegrad, naime, juče u 10 časova u mjestu Mušići, zaustavljali su auto Opel Zafira u kojem se nalazio više osoba, a vozač nije stao po naređenju policije te je nastavio kretanje.

Policija je uspjela zaustaviti auto i uhapsiti H. H. u mjestu Dobrunska rijeka, a on je tom prilikom pružao otpor. Zbog toga ga terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Budući da je u autu zatečeno šest osoba koje kod sebe nisu imali lična dokumenta, a koje su se izjasnile da su državljani Sirije o događaju je obavješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Istoga dana obavještena je  i Služba za strance, terenski centar Sarajevo. Pronađene osobe su predate Službi za strance Sarajevo.

“U službenim prostorijama Policijske stanice Višegrad  izvršena je kriminalistička obrada H. H. a nakon kompletiranja predmeta, Tužilaštvu BiH, protiv njega biti podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu za kd  krijumčarenje lica  sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”, navode iz policije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS