calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 2. APRIL: Lavovi će biti inspirisani, Škorpije su fokusirane na svoje ciljeve i ambicije, a Ribe moraju biti fleksibilne i prilagodljive

Objavio: RHT
02/04/2024 9:00 AM

Lavovi će biti inspirisani

Ovan (21. mart – 19. april)

Danas će biti izuzetno važno da Ovnovi ostanu fokusirani i organizovani.

Lavovi će biti inspirisani / Foto: Facebook

Lavovi će biti inspirisani / Foto: Facebook

Izazovi na poslu mogu se pojaviti neočekivano, ali vaša sposobnost brze reakcije i rješavanja problema će biti ključna. Budite otvoreni za nove ideje i saradnju sa kolegama.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će danas osjetiti potrebu za dubljim razmatranjem svojih ciljeva i vrijednosti. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u komunikaciji sa bliskim osobama, ali budite strpljivi i saosjećajni. Važno je izraziti svoje stavove na miran i konstruktivan način.

Blizanci (21. maj – 20. juni)

Blizanci će danas biti podložni promjenama raspoloženja zbog Merkurove retrogradnosti. Važno je da se fokusirate na praktične zadatke i izbjegnete impulsivne odluke. Budite pažljivi u komunikaciji sa saradnicima kako biste izbjegli nesporazume.

Rak (21. juni – 22. juli)

Rakovima će danas biti potrebno da se usredsrede na svoje emotivne potrebe. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u ljubavnom životu, ali otvorena komunikacija će pomoći u rješavanju eventualnih nesporazuma. Posvetite pažnju i sebi i partneru.

Lav (23. juli – 22. avgust)

Lavovi će danas biti inspirisani da preispitaju svoje ciljeve i ambicije. Merkurova retrogradnost može donijeti neočekivane promjene u karijeri, ali budite otvoreni za nove prilike koje se mogu pojaviti. Važno je da ostanete fleksibilni i prilagodljivi.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Djevice će danas biti podložne analitičkom pristupu u rješavanju problema. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u komunikaciji sa kolegama, ali budite strpljivi i diplomatski. Važno je da izbjegnete pretjeranu kritiku i fokusirate se na konstruktivna rješenja.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će danas osjetiti potrebu za ravnotežom i harmonijom u svom životu. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u odnosima sa bliskim osobama, ali budite otvoreni za kompromis i razumijevanje. Posvetite pažnju i svom emocionalnom blagostanju.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će danas biti fokusirane na svoje ciljeve i ambicije. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u finansijskim poslovima, ali budite uporni i strategični. Važno je da pratite svoje instinkte i vjerujete u svoje sposobnosti.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Strijelčevi će danas osjećati potrebu za avanturom i istraživanjem. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u komunikaciji sa prijateljima, ali budite otvoreni za nova iskustva i mogućnosti za učenje. Važno je da pratite svoju intuiciju i budete otvoreni za promjene.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će danas biti fokusirani na svoje lične i emotivne potrebe. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u odnosima sa kolegama, ali budite diplomatski i saosjećajni. Posvetite pažnju i svojoj mentalnoj dobrobiti.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će danas osjetiti potrebu za društvenim angažmanom i interakcijom sa drugima. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u ljubavnom životu, ali budite iskreni i otvoreni u komunikaciji sa partnerom. Važno je da njegujete svoje prijateljske odnose i budete podrška drugima.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će danas biti inspirisane da se posvete svojim kreativnim interesovanjima. Merkurova retrogradnost može donijeti izazove u organizaciji svakodnevnih obaveza, ali budite fleksibilni i prilagodljivi. Važno je da se oslonite na svoju intuiciju i slijedite svoje srce.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS