calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO)

POLICIJA PODNIJELA IZVJEŠTAJ: Bosanci kladioničarskim prevarama stekli više od 800.000 KM

Objavio: RHT
01/04/2024 6:00 PM

POLICIJA PODNIJELA IZVJEŠTAJ

Protiv sedam lica iz Foče i Čajniča podneseni su izvještaji Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje zbog krivičnog djela prevara u vezi sa kladioničarskim dojavama o namještenim sportskim rezultatima. Pri tome su ostvarili protivpravnu imovinsku korist od skoro 834.000 KM.

POLICIJA PODNIJELA IZVJEŠTAJ / Foto: Pixabay
POLICIJA PODNIJELA IZVJEŠTAJ / Foto: Pixabay

“Riječ je o licima Đ. D., M. K., R. O., S. P., S. K. iz Foče, te M. K. i S. S. iz Čajniča”, saopšteno je iz Policijske uprave Foča, prenosi Srna.

POLICIJA PODNIJELA IZVJEŠTAJ

Oni su osumnjičeni da su od januara 2018. godine do jula 2023. godine, u namjeri da sebi ili drugome pribave protivpravnu imovinsku korist, ostvarili kontakt sa više lica iz različitih zemalja Jugoistočne Evrope, nudeći im tačne ishode sportskih mečeva i dovodeći ih u zabludu da na svoju štetu uplate novac.

Osumnjičena lica su uplaćeni novac podizala u bankama i poštama na području BiH.

Podneseni izvještaji rezultat su akcije kodnog naziva “Tiket”, koju je Policijska uprava Foča realizovala u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Banjaluka, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje. 

Prnjavorčani uhapšeni zbog krađa teških 20.000 KM

S druge strane, policija je uhapsila D. T. i D. Đ. iz Prnjavora. Za njih se sumnja da su u prethodnih šest mjeseci ukrali veću količinu drvenih oplata, čelične stubove, drvene grede i druge predmete. Vrijedne oko 20.000 KM.

Službenici Policijske stanice Prnjavor, terete ih da su počinili krivično djelo teška krađa.

Naime, oštećeni je u subotu prijavio da je iz kruga njegove firme u Prnjavoru, neposredno prije prijave, nepoznat muškarac ukrao drvene oplate. Takođe da je u prethodnih šest mjeseci, ukradena veća količina drvenih oplata, čelični stubovi, drvene grede i drugi predmeti. Pričinjena mu je materijalna šteta u iznosu od oko 20.000 KM.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji policijski službenici su istog dana, utvrdili da se u vezu sa krađama mogu dovesti D.T. i D.Đ.

Policija je u Prnjavoru, pronašla i izuzela 17 otuđenih drvenih oplata koje su vraćene vlasniku.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Prnjavoru, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Naime, 31. marta 2024. godine, izvršen je pretres na jednoj lokaciji u Prnjavoru koju koristi D. Đ.. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 36 drvenih oplata. U toku kriminalističke obrade od osumnjičenih su oduzeti i drugi predmeti. Koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela”, navode iz policije.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

BONUS VIDEO:

(nezavisne.com/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS