calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom!

Kćerka Zdravka Čolića pozirala u kupaćem kostimu uprkos njegovim kritikama

Objavio: RHT
01/04/2024 11:40 AM

Kćerka Zdravka Čolića

Una Čolić, 22-godišnja kćerka Zdravka Čolića, privukla je pažnju korisnika društvenih mreža svojim besprijekornim izgledom.

Kćerka Zdravka Čolića

Kćerka Zdravka Čolića Foto: Instagram/unacolic

Na Instagramu je objavila kako je nedjelju provela odmarajući na Zlatiboru, a na jednoj od fotografija je pozirala u kupaćem kostimu i ogrtaču.

Ona se rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje intervjue. Zdravko sa suprugom Aleksandrom ima i 17-godišnju kćerku Laru.

Pozirala u kupaćem kostimu

Pozirala u kupaćem kostimu Foto: Instagram/unacolic

Pjevač je u jednom od ranijih intervjua naveo kako mu se ne dopada to što Una često pozira u atraktivnom izdanju.

“Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva, jednostavno. Komunicira s ljudima, voli se slikati. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio – što manje, to bolje. Samo kad moram zbog posla, a ona samo telefon. Ja joj ne mogu zabraniti, šta da joj radim”, rekao je.

Dodao je kako je to potpuno drugačije nego što je nekad bilo.

“Prije si morao unajmiti fotografa da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kod kuće pa onda čekaš da izradiš slike”, kazao je. Čini se da Una ne obraća pažnju na očeve dobronamjerne kritike.

BONUS VIDEO

klix.ba/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS