calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

BEČKA POLICIJA POKRENULA ISTRAGU! Svjedok saslušan u stanici

Objavio: RHT
31/03/2024 4:40 PM

Saslušan svjedok u policiji

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora. Ona je navodno viđena u glavnom gradu Austrije, potvrđeno je iz Policijske direkcije Beča dopisniku medija.

foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić
foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić

Saslušan svjedok u policiji

– Srpski državljanin koji živi u Beču, prema sopstvenim navodima je možda, 30. marta oko 20 sati, na jednoj stanici tramvaja u centru grada video djevojčicu. Koja je nestala u Srbiji u pratnji dvije žene. On je s tim u vezi kontaktirao srpske vlasti. Oni su se obratili bečkoj policiji zahtevom za istragu – navodi se u odgovoru.

Bečka policija je saslušala svjedoka i uzela video snimak, koji je muškarac napravio o njegovom zapažanju.

Kako navodi jedan čovjek koji živi u Beču, uočio je djevojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu koja je bila u pratnji dvije Rumunke.

On je naveo, djevojčica se otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje. Takođe, dvije žene su je dozivale na rumunskom, na šta se djevojčica nije odazivala.

Snimak djevojčice zabilježen je na stanici “Šotering” u Beču koji je naš državljanin snimio i poslao našim državnim organima tvrdeći da se djevojčica nije ponašala kao njihovo dijete niti se odazivala na ime kojim su je zvali.

Očevidac iz Beča tvrdi da se djevojčica ponašala kao da ne poznaje žene i kao da uopšte ne razumije kada joj se obraćaju. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS