calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV Dalila nosi KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promijenio vjeru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) “PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun Najbolja fotografija OI u Parizu izgleda nestvarno, evo kako je nastala Nives se pohvalila kako barata veslom: Pratioci oduševljeni nečim drugim što je pokazala Sultanu Elmedinu dozlogrdilo da trpi: Isplivala Memina podmuklost i niski udarci Ova tri horoskopska znaka ostvariće želje u avgustu PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE ANITE I ANĐELA! Sve puca od strasti ANELI TRAŽI DNK TEST: Njene riječi kidaju DUŠU na komade! (FOTO) LIGA PRVAKA Mladen Žižović vjeruje u senzaciju protiv PAOK-a: Niko nam ne može oduzeti snove, nadu, vjeru i htijenje HYPE SAZNAJE! Aca Lukas PUŠTEN IZ BOLNICE MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomjeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO)

HAOS U RIJALITIJU: JEZIVA TUČA MAJE I CARA! (VIDEO)

Objavio: RHT
19/12/2021 12:04 PM

Do žestokog fizčkog obračuna došlo je između Maje Marinković i Filipa Cara nakon što je starleta primetila da njen dečko odmerava bivšu – Dalilu Dragojević tokom emisije, pa je momantalno napravila ljubomornu scenu i žestoko mu zapretila.

PRINTSKRIN

– Sa njom je vrlo teško, u suštini rasprave su nam toliko glupe, njoj bi trebalo izumiti robota koji će joj biti dečko, ali ona i tog robota prebila. Ja smatram da svi ovi ljudi ovde smatraju za Maju da je luda, agresivna i bezobrazna lai ja vidim u njoj potencijal da sve to ne bude. Ona ima moral i može to da bude. Ona može da ne izgrebe mene i da neke stvari ne radi. U nekim momentima se stidim nje. Ona na tvoje pitanje ima napad. Da, generalno u nekim momentima se stidim što mi je ona devojka, izgrebe me, polije. Tako bi se i ona mene stidela. Sa Majom imam intimne odnose iz inata. Ima puno nedostataka u svom ponašanju. Ako me bude slušala, neke stvari će biti bolje – rekao je Car.

PRINTSKRIN

– Naš generalni problem je što ona kao moj partner dozvoljava sebi ono što meni brani. Nekim ljudima se obraća i smeje se, a ja to ne smem – dodao je Car.

– Maja je iskrena, ona to ne radi namerno – ubacio se Mensur da odbrani svoju bivšu devojku Maju Marinković, Car se skočio kao oparen.

– Ja Mensura poštujem, zna i Milica kakav odnos imamo, samo ga poštujem. Nemamo komunikaciju, sa Milicom pričam, a sa njim ne – odmah se odbranila Maja.

PRINTSKRIN

– Još jednom da te uhvatim samo, još jednom! Videćeš, kunem ti se! Marš – vikala je Maja i udarala Cara iz sve snage. On ju je u tom momentu podigao i bacio na krevet. Marinkovićeva je počela da plače i vrišti i da Cara steže za vrat, zbog čega su zadrugari hitno uleteli i počeli da ih razdvajaju.

– Još jednom da te vidim! Rođenim očima sam videla! Još jednom da te uhvatim, glava će ti biti otvorena – pobesnela je Maja.

 

IZVOR: BLIC.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS