calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni!

Nestao vojnik Oružanih snaga BiH iz Čajniča

Objavio: RHT
29/03/2024 12:20 PM

Nestao vojnik Oružanih snaga BiH

Policija i porodica tragaju za Dragom Tanaskovićem (30), pripadnikom Oružanih snaga BiH iz Čajniča, čiji je nestanak prijavljen juče.

Nestao vojnik Oružanih snaga BiH / Foto: Nezavisne novine
Nestao vojnik Oružanih snaga BiH / Foto: Nezavisne novine

Tanaskovć inače radi kao vojno lice u Bileći, a posljednja informacija koju porodica ima je da je saslušavan u PU Foča zbog krivičnog djela pokušaj iznude.

Kako se saznaje od izvora iz policijskih krugova, on je nakon saslušanja otpušten iz policijskih prostorija. No, nije se pojavio na adresi stanovanja, niti se javio porodici, a nije dolazio ni na posao.

Njegov nestanak prijavljen je juče oko osam časova a policija preduzima sve mjere i radnje u cilju pronalaska Tanaskovića.

„Nestala osoba je poslednji put  viđena uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča na  lokaciji „Južni most slobode“ na putnom pravcu Foča – Ustikolina 26. marta 2024. godine oko 21.10  časova. On je srednje razvijenosti, visine oko 175 cm,smeđe kratke kose, smeđih očiju, srcolik oblik lica.“, navode iz policije.

Kako dodaju, na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike.

Policijska uprava Foča apeluje svim građanima ukoliko vide nestalog muškarca ili dođu do bilo kakvih saznanja, da to prijave. Najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona „122“.

BONUS VIDEO:

(nezavisne.com/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS