calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda

NOVI DETALJI ISTRAGE KUĆA POD KLJUČEM! Izjava MAJKE nestale DANKE napravila pometnju!

Objavio: RHT
29/03/2024 10:20 AM

NOVI DETALJI ISTRAGE

Dvogodišnje djevojčice Danke Ilić nema četvrti dan, a izjave majke kako mnogi navode je napravila pravu pometnju u istrazi.

NOVI DETALJI ISTRAGE

NOVI DETALJI ISTRAGE

Pripadnici MUP-a su nakon 27 sati detaljne pretrage terena obustavili dalju potragu. Obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se djevojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara. Međutim, i dalje je misterija kako je dvogodišnja Danka Ilić nestala u utorak popodne.

Mnogi su se dotakli nelogične izjave majke male Danke. Jer kako se navodi ne slaže se zjava majke sa nekim realnim stanjem na terenu. Ona je prema prvim informacijama rekla da je djetetu dala vodu iz kuće. Kada je policija došla na lice mjesta, otkrila je da je vikendica zaključana i odmah je tu došlo do nepodudaranja.

U izjavi stanja na terenu i onda je odlučeno da se majka ispita. Dakle, majka je rekla da je ušla u kuću i da je dala djetetu vodu. A ispostavlja se da je kuća bila zaključena i onda je odmah bilo nelogično da je ona mogla da uđe u kuću. Kuća je pod ključem i očigledno da je tamo jedan veliki krš, čim je bager stigao, znači mora da se ta kuća raščisti.

foto: izvor mup

To je kuća koja nije upotrebljiva, već se koristi da se skuha kafa ili eventualno neki ručak u prirodi. Kuća ne može da se iskoristi kao mjesto da se prespava. Zato je bager stigao da bi raskrčio cijeli taj haos tamo u tom dvorištu, tako da se policija poslije usmjerila na majku i tražila njen telefon kako bi rekonstruisala njenu komunikaciju tokom poslednjih dana.

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS