calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

U BiH UHAPŠENE TRI OSOBE ZBOG SUMNJE DA SU POVEZANI SA NESTANKOM DJEVOJČICE IZ BORA!

Objavio: RHT
28/03/2024 7:07 PM

Hapšenja u BiH

foto: ilustracija, Hapšenja u BiH

Pripadnici FUP-a lišili su slobode tri osobe po aktu Interpola Beograd, za koje se sumnja da su putem TikToka objavile da su povezane s nestankom djevojčice Danke Ilić (2) u Srbiji, saznaje “Avaz”.

Kako saznaje Avaz, uhapšeni su na području opštine Hadžići. Jedan od uhapšenih se zove Basar i on je državljanin BiH.

Akcija još traje. “Avaz” će objaviti i imena ostalih uhapšenih čim budu krim obrađeni.

Podsjetimo, devojčica Danka Ilić (2) je nestala u Banjskom Polju kod Bora u utorak.

Od tada za njom traje potraga, a u Srbiji je prvi put bio aktiviran Amber alert.

Uskoro opširnije…

Photo: Printscreen Facebook

Bager čistio imanje pored kuće

Podsjetimo, ispred pojate gdje je devojčica Danka Ilić (2) nestala u Banjskom Polju kod Bora stigao je bager – mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Paralelno sa tim, pripadnici MUP-a ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke. Bager je kasnije prešao i na imanje prekoputa, gdje skuplja drveće i grane.

Roditelji nestale djevojčice odvedeni su u policiju danas u toku dana kako bi se nastavilo saslušanje koje je počelo juče u policijskoj stanici u Boru povodom nestanka njihove dvogodišnje kćerkice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS