calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

HYPE PAPRAZZO! Karleuši za petama: UHVAĆENA ISPRED STARE KUĆE! Pogledajte sa kim je RAZMJENJIVALA NJEŽNOSTI

Objavio: RHT
28/03/2024 3:01 PM

HYPE PAPRAZZO! Karleuši za petama

Ekipa HYPE Paparazzo uputila se za pop divom Jelenom Karleušom, nakon što smo dobili dojavu da se nalazi u jednom frizerskom salonu na Dedinju.

HYPE PAPRAZZO! Karleuši za petama / Foto:Hypetv/ATA images
HYPE PAPRAZZO! Karleuši za petama / Foto:Hypetv/ATA images

HYPE PAPRAZZO! Karleuši za petama

Vjerovali ili ne, Jelena nije izlazila iz salona od 11 do 18 sati. A kada je izašla, primijetili smo da ima novu, svježu nadogradnju kose.

Ono što je primjetno je da je Karleuša bila u kratkom šortsu koji je pokazivao njene izvajane noge. Pjevačica je neko ko je konstantno komentarisan na osnovu svog izgleda… A poznata je i po ekstravagantnim stajlinzima na nastupima.

Kao što se može vidjeti, njena dnevna odjevna kombinacija je bila šorts, majica i kačket, a za njom su se i okretali svi.

Foto:Hype tv

Mi smo je pratili do njene kuće na Dedinju, gdje je prvo potražila nešto u gepeku, a zatim se poigrala sa svojim psima. Podsjetimo, Karleuša je udomila osam životinja, četiri psa i četiri mačke.

Potom je Jelena ušla u svoju garažu, a mi smo nastavili dalje.

KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

Inače, na noge se podigla cijela Srbija kako bi se malena Danka iz Bora što prije pronašla, a ovim povodom oglasili su se i brojne znane ličnosti.

Digla se Karleuša

Među njima je i pop diva Jelena Karleuša, kao i njezina kćerka Nicka Tošić. Obje su izrazile zabrinutost i pozvale svoje pratitelje da pozovu policiju ukoliko imaju neke informacije vezane za djevojčicu. Karleuša je pred 2.4 milijuna ljudi objavila fotografiju nestale djevojčice sa svim znanim informacijama o njoj, a zatim je isto podijelila i njezina kćerka Nicka.

foto: instagram/printscreen

foto: instagram/printscreen

Djevojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora. Danas je treći dan potrage. A kako se priča, sada je na redu provjera baznih stanica, kako bi se utvrdilo sa kim su se čuli roditelji djevojčice. Provjera njihovih mobilnih telefona i kontakata je u tijeku.

Više pročitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS