calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

POTRESNO! Đole Đogani smogao snage, pa konačno priznao: “Svi su otišli od mene”

Objavio: RHT
28/03/2024 12:40 PM

Potresne reči Đoganija

Đole Đogani ne voli baš da priča o privatnim problemima, pa ni o dva braka sa Slađom i Vesnom.

Potresne reči Đoganija Foto: Printscreen
Potresne reči Đoganija Foto: Printscreen

Međutim, denser iako sada živi u skladnom braku sa Vesnom i njohovo dvoje dJece, ranije nije sve oduvek bilo tako bajno i sjajno.

Popularni par je nailazio na razne prepreke i ljubavne brodolome, a Đole je otvorio dušu o teškom periodu kada se razveo od bivše supruge Slađe. U medijima se dugo spekulisalo da je za njegov razvod kriva Vesna, iako je denser to više puta demantovao.

Potresne reči Đoganija

–Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pjesmu “Ponekad“ i napravio audiciju za novu pjevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole.

On je jednom prilikom za domaće medije otkrio sve.

Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i djeca, i posao. Nisam htio da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si volio, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je trudbenik period, ali na sreću došla je Vesna.

Umjesto brzog izlaska iz aviona, čekali su gotovo sat vremena zbog tuče koja je izbila u drugom avionu.

Podsjetimo, Đoganiji su nedavno imali nezgodu. Naime, Vesna je podijelila svoje ogorčenje ovim neprijatnim iznenađenjem na društvenim mrežama, ističući da je situacija bila stresna.

– Let iz Beča traje 50 minuta. Kada smo sleteli duplo više čekamo osoblje da prisloni most za izlazak iz aviona. Izgleda da se desila tuča među putnicima na drugom avionu i došla je policija i sada svi moraju ponovo na prolazak kontrole – podelila je Vesna situaciju koja je zadesila nju i Đoleta.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS