calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZDATO UPOZORENJE ZA CIJELU DRŽAVU: U BiH danas svježije vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. JUL! Djevice će proći kroz užasan momenat, a ovom znaku se mijenja život potpuno! NOVAK ĐOKOVIĆ ČEKA FINALE OLIMPIJSKIH IGARA OD 2008. GODINE! Najbolji teniser svih vremena se bori za zlato u Parizu! “HOĆEŠ DA ME BIJEŠ?!” Drama na nastupu Milice Todorović dok je pjevala Desingericinu pjesmu Oglasila se Lana Pudar: Prvi put u karijeri sam doživjela veliko razočaranje “ANITA NIJE IZDALA MATORU!” Aleksandar Požgaj tvrdi da je Stanojlovićeva bila NEVJERNA I RANIJE? “UMRIJETI ĆU MAMICE, NE MOGU VIŠE” Strava i užas Miljane Kulić, život joj visio o koncu! JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) Frka u Sarajevu! Karići kočijom došli po svoje! Memo je pravi smrad! Evo mu došli pod prozor, on ne smije izaći! RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pjevačica ne može više da šuti, progovorila o svadbi Hladna fronta sa sjevera: Blago osvježenje stiže u BiH, no kiša neće doći u sve krajeve Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije Srbija ima još jednu medalju u Parizu: Furiozni Đoković ostvario plasman u finale OI EVO GDJE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! “Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA”

POZNATOJ PEVAČICI OBILI STAN PA JE NAPALI!

Objavio: RHT
18/12/2021 7:00 PM

Branka Sovrlić živi život na visokoj nozi, što dokazuju njene nekretnine, garderoba i automobili, a pevačica ne voli da se hvali time jer je bila žrtva lopova.

 

Branka Sovrlić se često po medijama naziva milionerkom zbog nekretenina koje poseduje, a i zbog firmiane garderobe, voznog parka i drugih stvari sa kojima se pevačica hvali.

Branka ipak ne voli da priča o svojim finansijama, jer kako kaže, zbog toga je bila žrtva lopova. Pevačica tvrdi da su ona i njen suprug Paja sve stekli poštenim radom, a nešto su ipak nasledili od čanova porodice.

– Moj Paja je iz jedne od najuglednijih porodica u Sarajevu, otac mu je bio doktor nauka, proputovao čitav svet, izdavao knjige. Paja je izrod, svi u porodici su mu doktori osim njega, on je elektroinženjer – objasnila je pevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS