calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Zabilježen neobičan detalj na mezaru Abdulaha Sidrana: Šta je to mačka vidjela?

Objavio: RHT
27/03/2024 9:20 PM

Fenomen na Sidranovom mezaru

Prije same dženaze legendarnog bh. pjesnika Abdulaha Sidrana na njegovom mezarju uočen je neobičan detalj.

Fenomen na Sidranovom mezaru/ Foto: facebook

Naime, mačka je uskočila u raku te skakala kao da hvata nešto što ljudi ne vide, a potom je sjela na zemlju. Nekoliko sekundi poslije ponovo je pokušavala nešto “uhvatiti”.

Ovaj detalj zabilježio je i pjevač narodne muzike Semir Cerić Koke te ga podijelio na društvenim mrežama. Videosnimak se proširio, a pojedinci su i prokomentirali ovaj čin.

“Slučajnost ili ne?”, “Mačka vidi ono što ne vide ljudi”, “Mili Bože”, stoji u komentarima.

Dali slučajnost ili !!??

Posted by Semir Ceric Koke on Wednesday, March 27, 2024

Podsjećamo, danas je u haremu sarajevske Ferhadija džamije ukopan bh. pjesnik i scenarista Abdulah Sidran. Dženazi je prisustvovalo više stotina ljudi, a predvodio ju je reis-ul-ulema Husein ef. Kavazović.

Čitajte i OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA DANKOM: Hitno saopštenje MUP-a!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se djevojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom djeteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spašavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva. Uskoro opširnije…

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS