calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

RAZVODI SE DRAGANA MIRKOVIĆ! Pjevačica donijela konačnu odluku

Objavio: RHT
26/03/2024 8:20 PM

Razvodi se Dragana Mirković

Dragana Mirković se razvodi! Pjevačica stavila tačku na brak sa Tonijem. U želji da ostane doslijedna i otvorena prema javnosti, Dragana je riješila da se oglasi.

Pjevačica ističe da njen odnos sa suprugom već duži vremenski period ne funkcioniše i da njih dvoje ne žive zajedno.

Foto: Printscreen Youtube

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio. Svo to vrijeme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – rekla je Dragana i dodala.

Dragana se razvodi

Ja svakako ostajem doslijedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici. Prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega. Medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji. Molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi – iskreno je poručila i istakla:

U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju – napisala je Dragana Mirković.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS