calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali

GOLA MAJA! Prizor od kog zastaje dah!

Objavio: RHT
26/03/2024 5:20 PM

Marinkovićka pokazala zadnjicu

Maja Marinković pokazala zadnjicu! Starleta prošetala 840 kubika, a njeni vijerni fanovi oduševljeni prizorom!

Foto:TVPink/printscreen

Marinkovićka pokazala zadnjicu

Atraktivna crnka se na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji guze, jer je željela da uđe u rijaliti u što boljem izdanju.

Odmah nakon oporavka, starleta je ušla u Bijelu kuću, a danas je ponosno pokazala novu pozadinu. Maja pozirala samo u donjem vešu, odnosno u tangama.

Mnogi gledaoci i fanovi rijalitija su zaključili da je hirurg odradio sjajan posao. Starleta izgleda savršeno.

Podsjetimo, Maja boravi u izolaciji, zajedno sa Stanislavom Krofakom. On je potpuno opčinjen njenim izgledom i građom.

Kako se šuška Stanislav će uživati u pogledu na Majinu silikonsku zadnjicu, kao i Uroš Rajačić. On je odlučio da se bori za njenu ljubav, iako ona tvrdi da ni sa kim neće uploviti u ljubavnu romasu.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja je javno govorila o svojoj operaciji, pa otkrila šta je i zbog čega promijenila na svom tijelu, a mišljenja na ovu temu su, kao i uvijek, bila podijeljena:

– Operacija je prošla uspješno, rezultati su odlični. Uskoro izlazim iz bolnice. Par dana ću morati da mirujem, što je i normalno jer me malo boli, ali iskrena da budem, vrijedilo je. Tako da, mogu vam reći da sam prezadovoljna i da jedva čekam da prođe ovaj period oporavka – rekla je Maja tom prilikom i otkrila da je u zadnjicu stavila ukupno 840 kubika, odnosno po 420.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS