calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PRIZOR KOJI ĆE VAS RAZNJEŽITI! Amidžić pokazao kako uživa sa nasljednikom (FOTO)

Objavio: RHT
26/03/2024 9:20 AM

PRIZOR KOJI ĆE VAS RAZNJEŽITI!

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović nedavno su postali roditelji prelijepog dječaka. Novopečena mama je objavila emotivnu fotografiju koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara, a na prizor niko nije ostao ravnodušan.

PRIZOR KOJI ĆE VAS RAZNJEŽITI! Foto: Printscreen Instagram
PRIZOR KOJI ĆE VAS RAZNJEŽITI! Foto: Printscreen Instagram

Mina je ovog puta “uhvatila” momenat kako Ognjen čuva i hrani sina dok ga drži u naručju. Ona je riješila da zabiljeleži emotivan momenat i da opiše izraz lica svoje jače polovine.

Prizor koji će vas raznežiti!

Sreća, kolorizovano – napisala je lepa Mina.

Printskrin: Instagram/callmenaumi

Printskrin: Instagram/callmenaumi

Inače, Ognjen je Mini velika podrška, pa često na mrežama i pokaže kako čuva nasljednika.

Podsjetimo, Mina je prije nekoliko dana putem društvene mreže Instagram podijelila kutak iz njihovog doma. Tu možemo da vidimo kako izgleda dječakov krevetac.

Ognjen je u jednom beogradskom restoranu, napravio proslavu povodom dolaska malog Peruna na svijet. Tom prilikom je u intervjuu za domeće medije otkrio kako su protekli prvi dani sa nasljednikom.

Ognjen Amidžić kaže da mu sinčić plače ako mu nešto nije po volji

– Jako je to zanimljivo, slatko, novo. On je mali, presladak, spava, jede, zaplače kada mu nešto nije po volji. Ulazimo u taj ritam ono, na tri sata da se hrani, da spava, pa ćemo da vidimo – rekao je Ognjen Amidžić.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/Telegraf.rs/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS