calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

“NIKO MI TE PJESME NE MOŽE ODUZETI” Emir nikad BRUTALNIJE o RASPADU Lapsus benda, evo šta kaže o BIVŠIM KOLEGAMA

Objavio: RHT
25/03/2024 11:55 PM

Emir brutalno o raspadu benda

Na iznenađenje mnogih, Emir Aličković odlučio je da napusti “Lapsus bend” i nastavi solo karijeru.

Emir brutalno o raspadu benda

Pjevač je sada otkrio da će nastaviti da se predstavlja kao Emir Lapsus, te da mu pjesme niko ne može oduzeti.

– Ljudi su me prepoznali kao Emira Lapsusa, zapratili me na Instagramu, tako me zovu i na ulici. Ne bih to nikada promijenio i to je to. Mislio sam da smo se na korektan način razišli, ali izgleda da nismo. Ostavio sam im sve, pjesma, autorska prava, Youtube kanal. Nisam im ništa tražio, idem svojim putem i mislim da sam ispao korektan. Što se tiče drugih ljudi, producenti su ostali da rade sa mnom, pola menadžera – rekao je Emir i dodao:

– Ja sam izvođač tih pjesama i ne može niko da mi uzme te pjesme. Postoje autorska i izvođačka prava.

Čitajte i TARA SIMOV SE OBRATILA SVEKRVI: Nakon što je raskinula sa Danilom, sve javno objavila i uputila šok poruku! (FOTO)

Tara Simov i njen dečko Danilo Raičević raskinuli su ponovo, a situacija je kulminirala kada je objavila skandalozne prepiske sa njim. 

Danas se obratila i svojoj svekrvi, koju ističe obožava i zove je “druga mama”.

– Mojoj drugoj mami, najboljoj ženi koju sam upoznala za cijeli život, mojoj podršci i vjetru u leđa, ženi koja se smije i plače sa mnom želim najsretniji rođendan na svijetu – napisala je Tara uz emotikon srca.

Podsjetimo, Simova se danas takođe oglasila na lajvu, gde je otkrila detalje raskida sa Danilom.

Zabrana ulaska u stan

Ova veza je već duže vrijeme bila predmet medijske pažnje, a sada je došlo do javnog prekida. Međutim, ono što je posebno zaintrigiralo sve jeste njeno priznanje da joj otac njenog djeteta ne dozvoljava da uđe u stan gdje joj se nasljednik Nikolaj nalazi.

– Shodno tome da sam javna ličnost i negdje osjećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i za naše zdravlje. Molim vas za razumijevanje vezano za ovu situaciju i da ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala – napisala je Tara Simov na Instagramu, a zatim i objavila njihove zajedničke prepiske.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS