calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

ASMIN DURDŽIĆ ZA HYPE BRUTALNO O ELEKTRI ELIT! Otkrio šok stvari: “Ona ne zna zašto Stanija ne može da ima dijete”

Objavio: RHT
25/03/2024 3:40 PM

Asmin Durdžić za Hype brutalno o Elektri Elit!

Photo: Ata images, Printscreen Instagram, Hype ilustracija

Povodom ljubavnog višeugla – Stanije Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, za Hype se nedavno oglasila i pjevačica Elektra Elit, koja je dala svoj sud o ovim zamršenim odnosima.

– Iskreno mislim da se Asmin stoički bori za Staniju. Sad da ne pričamo o njegovoj bivšoj partnerki ili bivšem partneru od Stanije, ali mislim da radi pravilnu stvar. I ako voli, treba da se bori. Smatram da je Stanija sa njim iz ljubavi, a ne iz koristi – istakla je Elektra ekskluzivno za Hype, a sada se takođe za naš portal oglasi i jedan od glavnih aktera priče – Asmin Durdžić.

Photo: Printscreen Instagram, Hype TV, Hype ilustracija, Asmin Durdžić za Hype brutalno o Elektri Elit!

Asmin je sada istakao svoje mišljenje o njoj, ali i dodao šta joj je najviše zamjerio, zbog čega ju je javno nekoliko puta isprozivao.

-Pa o Elektri Elit nisam imao neko mišljenje, pošto je izgovorila jednu lošu riječ. Da nam je bitnije da imamo psa, a ne dijete. Ona ne zna istinu zbog čega još Stanija nije imala dijete. To sam joj zamjerio, ali sada kada sam vidio šta je za vas izjavila… Okej sa moje strane, imam korektno mišljenje o njoj, i tako su mi Marko Marković i ona lijep i sladak par. Nadam se da će ona uskoro da rodi malog Markića, jednog sina. I želim im sve najbolje u njihovoj ljubavi i vezi – istakao je Durdžić za ekskluzivno Hype.

Elektra o Aneli

Podsjetimo, Elektra je prekomentarisala i učešće Aneli Ahmić u rijalitiju, te je nije štedila:

– Za Aneli, ovo je top što je ušla u rijaliti. Jer ovo je njena prva životna prilika da se pokaže ko je i šta je, te da napravi to svoje ime. Za kojim je patila sve ove godine koje nije napravila. Znači, ovo će za nju da bude jedna velika odskočna daska. Pretpostavljam da je zbog toga isto i ušla – dodala je ona za Hype.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS