calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja

JANJUŠ VAN SEBE ZBOG ENINOG NOVOG DEČKA?! Niko ga ne može smiriti

Objavio: RHT
24/03/2024 11:55 PM

JANJUŠ VAN SEBE ZBOG ENINOG NOVOG DEČKA

JANJUŠ VAN SEBE ZBOG ENINOG NOVOG DEČKA / Foto: Printscreen Instagram

JANJUŠ VAN SEBE ZBOG ENINOG NOVOG DEČKA / Foto: Printscreen Instagram

Prije samo dva dana doskorašnji ljubavnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali sukob epskih razmjera u rijalitiju. Tokom njega je došlo do, za sada, konačnog raskida.

Ovaj put jabuka razdora bio je Stanislav Krofak i Janjuševo nepovjerenje u vjernost Ahmićeve.

Nakon što je optužio da pokušava da se približi Panteri, Marko je bivšu djevojku žestoko izvrijeđao. Međutim, izgleda da nije samo to razlog njegove tuge i očaja koje imamo prilike da ispratimo.

– Ena u društvu svoje jače polovine. Janjuševe suze nisu suze za bratom, već suze da je izgubio jedinu osobu koja ga je voljela i godinama čekala. Možeš šta hoćeš, ali ne i dokle hoćeš – glasila je objava na Instagram storiju profila koji prati sva aktuelna dešavanja unutar rijalitija.

Foto: Printscreen Instagram,

Podsjećamo, Janjuš je nedavno u rijaliitju pominjao kćerkicu Krunu, koju ima iz braka sa Enom, pa je govorio o tome koliko mu nedostaje.

– Moja kćerkica je moje zlato i to će uvijek tako da bude. Mnogo mi fali kad sam ovdje. Ali se nekako uvijek učim da je ovo moj posao i da sam ovdje došao da zaradim. Zbog toga mi često bude lakše. Ipak je to dobar novac, pa mogu svašta da joj obezbijedim. Sa druge strane, znam da će njoj jednog dana skroz da bude dostupno sve ovo što se ovdje snima. Nadam se da će mi oprostiti jer nema baš lijepih stvari, ima smiješnih, ali ovo sa ženama sigurno neće – istakao je Janjuš tom prilikom, dok ga je Aneli tješila i rekla mu da nema zbog čega da se brine.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS