calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

“ANELI AHMIĆ SE LJUBILA SA ŽENOM?!” Procurila SKANDALOZNA FOTKA

Objavio: RHT
24/03/2024 9:59 PM

“Aneli Ahmić se ljubila sa ženom?!”

“Aneli Ahmić se ljubila sa ženom?!” / Foto: Youtube - Printscreen
“Aneli Ahmić se ljubila sa ženom?!” / Foto: Youtube – Printscreen

Novi detalji skandaloznog života Aneli Ahmić ne prestaju da šokiraju javnost, a sada su na društvenim mrežama počele da kruže fotografije na kojima je navodno starleta. Naime, na mrežama kruže fotografije na kojima je, kako pišu korisnici društvenih mreža, ali nisu sigurni, navodno Aneli kako se ljubi0 sa nepoznatom ženom.

Ova fotografija je očigledno nastala u nekom noćnom izlasku.

“Aneli se ljubi sa ženom….auuuuu”, piše u opisu fotografije.

Foto: Platforma X

Podsjetimo, ovo nije prvi skandal koji se vezuje za Anelino ime otkako je postala dio rijalitija. Ona je i sama priznala da je bila uhapšena, a bivši suprug Asmin Durdžić optužio ju da se drogira, kao i da sumnja da je otac njihove kćerke zapravo drugi muškarac.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Asmin tvrdi da je bio intiman sa Anelinom sestrom

Nedavno je u javnost dospio i intiman snimak Anelinog bivšeg muža. On je šokirao sve kada je iznio tvrdnje da je žena sa kojom je imao odnose Anelina sestra Sita. Ubrzo nakon toga Sita se oglasila i demantovala njegove tvrdnje, a onda je zamolila sve da joj pomognu da pronađe identitet osobe sa snimka, a njega okarakterisala “bolesnikom”.

Inače, pojedini učesnici rijalitija nedavno su imali prilike da se čuju sa porodicom. Na red je tada došla i Aneli, koja se čula sa svojom sestrom… Sita je tokom razgovora rekla Aneli kako je Asmin pustio svoj intimni snimak na kom se vide dva kadra. Kako je Sita navela, on je u prvom kadru sa ženskom osobom, dok se na drugom vide dlakava leđa, te je aludirala da je u pitanju muškarac.

Sita je tada sestru zamolila da javno otkrije svoje sumnje koje je gajila tokom odnosa sa Durdžićem. Tako se nakon završenog poziva Ahmić povjerila Marku Đedoviću.

– Marko, on je mene tjerao da mu stavljam prste dole – kroz tihi vrisak rekla je Aneli.

– Koliko mi je samo neprijatno, tjerao me je da ga zadovoljavam i vibratorom – nastavlja je da šokira ona.

– Stalno sam sumnjala jer sam ga uhvatila kako se dopisuje sa muškarcem, to je neki advokat koji je gej. Zajedno su gledali filmove za odrasle – bila je otvorena Ahmić.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS