calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Osumnjičeni za dječiju pornografiju doveden u Tužilaštvo: Već optuživan za sek**alno uznemiravanje studentica UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala

BARBARA O STRAHOVIMA “Dok se ne izborim sa a svojim demonima, ne vrijedi mi”

Objavio: RHT
24/03/2024 4:00 PM

BARBARA O STRAHOVIMA

Barbara Bobak dotakla se svojih strahova, ističe da se divi svim kolegama koji su skupili hrabrost i odvažili se da se prijave na takmičenje „Pjesme za Evroviziju“.

Pjevačica kaže da kada bi se našla na takmičenju,, najviše brinula da li će se u dovoljno dobrom svijetlu prezentirati svojim fanovima, jer kako navodi, progone je unutarnji demoni.

BARBARA O STRAHOVIMA foto: youtube/printscreen

BARBARA O STRAHOVIMA foto: youtube/printscreen

Barbara o strahovima

Skidam kapu apsolutno svima koji odu na Evroviziju. Prosto tu nema ispravke, tu nema peglanja, tu nema ponavljanja. Možeš ili da briljiraš ili da se toliko izblmiraš. Ja bih samo razmišljala da li ću falširati, hoću li ovo, hoću li ono i dok se ne izborim sa tim stvarima i sa svojim demonima, ne vrijedi mi da razmišljam uopće o tome. Tako da trenutačno ne, ali za koju godinu možda – ispričala je Barbara i dodala.

Barbara se divi kolegama koje su se odvažile da se prijeve na takmičenje

Ove godine smo imali super izvođače, meni je super ko god da je otišao. Svake godine smo mogli da budemo ponosni onim ko nas je predstavljao.

Podsjetimo, Barbarin prvi album nosi ime Barbarizam i sastavljen je iz više dijelova, kao što je pjevačica ranije i najavila u medijima.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS