calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi

GOGA SEKULIĆ DOŽIVJELA VELIKU TRAGEDIJU: “Umro mi je na rukama”

Objavio: RHT
24/03/2024 2:00 PM

GOGA SEKULIĆ

Goga Sekulić se nedavno razvela od Uroša Damjanovića, ali malo ko zna da je prije sportiste bila u braku sa Igorom Ramovićem.

Igor se teško razbolio, a kako je tada izvor blizak paru pričao, Sekulićeva je uz njega bila do posljednjeg daha.

Foto: Printscreen Youtube

IFoto: Printscreen Youtube

Igor je ubrzo nakon svadbe osjetio bolove u stomaku, zbog čega je posjetio liječnika, koji je konstatovao rak debelog crijeva. Za operaciju u Njemačkoj bilo je neophodno 20.000 eura, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena – rekao je tada izvor i dodao.

Velika tragedija


Goga je sve vrijeme bolesti bila uz njega, bukvalno do posljednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mjesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud – tvrdi izvor.

Foto: Printscreen Instagram
Foto: Printscreen Instagram

Pjevačica je i sama potvrdila ove navode, a kako ističe od njegove smrti ostali su ožiljci i velika dugovanja.

Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomjerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila tijelo – izjavila je ona, pa otvoreno ispričala o financijskoj krizi u kojoj je bila, zbog troškova za liječenje supruga, koji su bili papreni.

– Poslije Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je obljetnica od njegove smrti uvelike prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog liječenja. Mi smo išli kod najboljih svjetskihliječnika i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe – rekla je pjevačica 2014. godine.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS