calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE! Skinula se Marina Visković, sijeva golotinja na sve strane! Vreli kadrovi šokirali sve (FOTO)

Objavio: RHT
24/03/2024 9:00 AM

BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE!

 BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE! Photo: M.P./ATAImages

BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE! Photo: M.P./ATAImages

Pjevačica Marina Visković opravdala je titulu jedne od najzgodnijih naših pjevačica kada je na društvenim mrežama podijelila vrele kadrove sa odmora.

Naime, Marina je nedavno spakirala kofere i otišla u toplije krajeve, a odatle je pratitelje obradovala zavodljivim fotografijama u bikiniju.

Ona je objavila niz fotografija sa plaže i iz bazrna, a u prvom planu bilo je njeno istrenirano tijelo, ali i bujne silikonske grudi.

BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE! Foto: printscreen instagram Marina Visković
BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE! Foto: printscreen instagram Marina Visković
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Komentari ispod objave samo su se nizali, a reklo bi se da su svi oduševljeni pjevačicinim izgledom.

Podsjetimo, Marina je nedavno otkrila da nikada nije bila sa oženjenim muškarcem, a priznala je i da se u njenom telefonu može pronaći dosta toga.

Photo: Printscreen Instagram, Skinula se Marina Visković!

Photo: Printscreen Instagram, Skinula se Marina Visković!

Nikada nisam nikome rasturala brak. Netko sam tko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih voljela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam provjeravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve- rekla je ona tada.

Marina dala izjavu

Podsjetimo, Marina je nedavno ponovo bila komentarisana u javnosti, zbog izjava koje je jednom prilikom dala u jednoj emisiji.

– Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? – pitao ju je tada voditelj.

– Evo sad razmišljam… Minimum… Moram da budem skromna. Hajde neka bude 3.000, lijepo si procijenio, doista ima ulaganja. Ja sam isticala da ne znam sa financijama, nikad ne znam koliko trošim, ali par hiljada mjesečno, sigurno – istakla je Marina Visković svojedobno.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS