calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA?! Asmin poduzeo prve korake i čeka njenu POTVRDU! ŽIVOT ĆE JOJ BITI BAJKA

Objavio: RHT
23/03/2024 4:30 PM

STANIJA DOBROJEVIĆ TRUDNA?!

Asmin Durdžić se trenutno nalazi u Lincu, gdje se posvetio svom poslu koji je bio na čekanju zbog njegovog puta u Sarajevo.

Foto: Instagram printscreen

Prije odlaska u Sarajevo, Asmin je odletio za Majami, gdje je proslavio rođendan Stanije Dobrojević.

Skupocjene poklone i iznenađenja za svoju djevojku javno je pokazao na društvenoj mreži…

Foto: Instagram printscreen

Nakon drame koja se odigrala u Sarajevu, o čemu više detalja možete saznati OVDJE, Asmin se oglasio na Instagramu.

Naime, kako smo ranije pisali, iako je Dobrojević za svoj rođendan dobila skupocjenu mašinu od 280.000 eura i Roleks sat, očigledno njen partner ne planira da se zaustavi na tome.

Foto: Printscreen Instagram

Na svom Instagram profilu podijelio je najnovije iznenađenje koje sprema za atraktivnu starletu. 

– Dizajn kuće za moju ženu Staniju, da bi naša djeca imala mnogo prostora za igru. Nadam se da se Staniji sviđa i da možemo da krenemo konstrukciju uskoro – napisao je Durdžić putem svog storija na Instagramu. 

Stanija Dobrojević trudna?
Foto: Instagram printscreen


Stanija Dobrojević TRUDNA?

Osim što je mnoge šokirao raskoš koji Durdžić planira za starletu, mnogima za oko je zapalo pominjanje potomstva. M0nogi su se zapitali šta je Asmina navelo na ovako veliki korak?

Komentari su se nizali, a samo neki od mnogih njih su nagađali da je starleta u drugom stanju.

Da li stižu rode ili ne, ostaje nam da saznamo!

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS