calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići Na evropskom ostrvu pao snijeg: Bijeli pokrivač usred ljeta (FOTO) Bijonse dobila dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice

“ZMAJ” I DALJE TUGUJE Amar Dedić: Pokušavam se nekako sabrati i pronaći riječi za ono sinoć…

Objavio: RHT
22/03/2024 6:30 PM

“ZMAJ” I DALJE TUGUJE

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Dedić (21) još nije prežalio sinoćnji poraz (1:2) od Ukrajine, u polufinalu baraža za Euro 2024. koji našem državnom timu zatvorio vrata Evropskog prvenstva.

"ZMAJ" I DALJE TUGUJE / Foto: N/FSBiH

“ZMAJ” I DALJE TUGUJE / Foto: N/FSBiH

Mladi “Zmaj” iz RB Salcburga je ponovo bio jedan od najboljih igrača u reprezentaciji Bosne i Hercegoivne. Nažalost, povreda je ovaj put prekinula još jedan kvalitetan nastup. A ko zna šta bi se desilo da naš odlični bočni igrač nije doživio povredu kod rezultatu 1:0?

Upravo je on odigrao ključnu ulogu u vodećem golu “Zmajeva”. Na njegov vrlo rezantan ubačaj, podsjetimo, loše je reagovao Mikola Matvijenko i skrenuo loptu u svoju mrežu. Ipak, “Zmajevi” su ispali nakon šokantnog preokreta u završnici. A Dedić je sada objavom na društvenim mrežama poručio da se još “ne može sabrati”.

“Iskreno, pokušavam se nekako sabrati i pronaći riječi za ono sinoć… Nakon svega što se izdešavalo u zadnjih par mjeseci, od razočarenja i bolnih momenata, ova ekipa se sastala sa jednim ciljem: Da obraduje svu naciju i sav naš narod širom svijeta”, poručio je utučeni Dedić na Instagramu.

Ipak, Dedić vidi lijepu budućnost reprezentacije BiH s nekoliko mladih igrača, koji su i sinoć pokazali određenu dozu kvaliteta.

View this post on Instagram

A post shared by Amar Dedic (@amar_dc)

“Bili smo jako blizu da ostvarimo san. Realno, zaslužila je ova nacija to, a pogotovo ekipa koja je pokazala sinoć kako se bori i igra srcem za svoju domovinu. Za kraj, čvrsto vjerujem i siguran sam da će se ova ekipa u budućnosti boriti do zadnjeg da ostvari veliki uspijeh za našu BiH”, dodaje mladi fudbaler.

Podsjetimo, reprezentacija BiH je u utorak na Grbavici trebala odigrati prijateljski meč protiv Izraela, ali je on otkazan zbog sigurnosnih rizika…

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS