calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona evra! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis

RAZVODE SE TRAJKOVIĆI? Brak Đanijevog sina u opasnoj krizi, ovo ih je odalo

Objavio: RHT
22/03/2024 2:15 PM

RAZVODE SE TRAJKOVIĆI?

Poznato je da parovi vrlo često prolaze kroz male krize, pa prvo šta urade otprate se sa društvenih mreža

Marko i Minja
Foto:Printscreen/instagram

Trajkovićima definitivno ne cvjetaju ruže, a ako je sudeći po društvenim mrežama, sin Radiše Trajkovića, poznatijeg kao Đanija, ima bračnu krizu.

Sin Marko i njegova supruga Minja, uklonili su jedan drugog iz liste praćenja na društvenoj mreži Instagram, što je izazvalo sumnju i nagađanje, da Trajkovići imaju bračne probleme.

Marko i Minja
 Foto:Printscreen/instagram

Priča je složićete se, vrlo sočna, a crv sumnje dodatno je podstakao i Minjin gest, kada je sa gore pomenute mreže, obrisala sve zajedničke fotografije sa suprugom i sklonila njegovo prezime, dok sa druge strane on to nije učinio.

marko
 Foto:Printscreen/instagram

Oni se nisu još uvijek oglašavali ovim povodom, ali ako je sudeći po fotografijama, porodica trenutno proživljava bračnu krizu.

Poznato je da parovi vrlo često prolaze kroz male krize, pa prvo šta urade otprate se sa društvenih mreža. 

Sjetimo se, u oktobru se porodila Minja

Radiša Trajković Đani ponovo je postao deda, a njegov sin Marko Trajković dobio je kćerku Niku. 

Nakon proslave koju su sinoć organizovali, Slađa i njen sin Marko došli su po malu Niku koju su zajedno sa njenom majkom Minjom izveli iz porodilišta. 

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS