calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu!

Život sa dvije žene! JANA SLAVI, FATIMA TUGUJE! “Zavolila sam Bosnu i Hercegovinu”

Objavio: RHT
22/03/2024 12:36 PM

JANA SLAVI, FATIMA TUGUJE!

Rijaliti “Brak sa dvije žene” postaje sve zanimljiviji i gledaniji, a publika širom regiona svakodnevno prati Elmedina Karića i njegove dame Fatimu i Janu.

Foto:Printscreen/YouTube Hype BH

JANA SLAVI, FATIMA TUGUJE

-Gledali smo utakmicu, dobro su se borili. Svaka čast za Ukrajnu.-rekao je Elmedin

-Meni je mnogo žao, voljela bih da je bilo 1:1-rekla je Jana

-Uvijek ima nova sreća.-Elmedin optimistično

-Volila bih i ja bilo neriješeno,da nas Jana ne pobijedi-nastavila je Fatima.

Šokantne tri minute

Elmedin je svojim damama objašnjavao pravila po kojima se odigrava utakmica.

-Drago mi je da nije bilo incidenata,jer bi bila novčana kazna za Bosnui Hercegovinu.-zaključio je Elmedin

Podsjetimo, sinoć su fudbaleri Bosne i Hercegovine šokantno su izgubili od Ukrajine u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:1.

Šokantan preokret

U 83. minuti rezervista Miralem Pjanić je sjajno uposlio Ermedina Demirovića koji nije uspio savladati Lunjina.

I onda šokantne tri minute. Prvo je rezervista Jaremčuk poravnao na 1:1 u 85., a tri minute kasnije asistirao je Dovbiku.

Iako se igralo osam minuta nadoknade, naša selekcija se nije uspjela vratiti u utakmicu. Propala je ovako još jedna šansa da se domognemo Evropskog prvenstva.

Naša selekcija će u utorak, 26. marta, igrati revijalnu utakmicu protiv Izraela. Ukrajina će protiv Islanda, koji je večeras bio bolji od Izraela (4:1), igrati za plasman na Euro u Njemačkoj.

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Sve detalje pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS