calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi

TAKI PONIZIO CARA! “Filip je nebitnjaković, vazduh… a Stanislav Majin privezak”

Objavio: RHT
22/03/2024 11:00 AM

TAKI PONIZIO CARA!

Taki Marinković baš nema mira, a njegova ćerka Maja Marinković pravi skandal za skandalom. Naime, Maja je bacila oko na Stanislava Krofaka, koji je u rijaliti ušao kako bi se obračunao i osvetio bivšoj djevojci Mioni.

TAKI PONIZIO CARA! Foto: Hypetv
TAKI PONIZIO CARA! Foto: Hypetv

Taki je progovorio o potencijalnoj vezi Maje i Stanislava i varnicama koje se uočljive sa obje strane. Zatim se dotakao Filipa Cara, pa mu poručio da više nije relevantan i da ne želi da priča o nebitnim učesnicima koje više nisu u rijalitiju.

Ništa ja nemam protiv, samo neka fanovi to guraju, moja ćerka je rekla da će ostati sama do kraja i da je ne zanima nikakav odnos. Iskreno ja sam prezadovoljan zbog toga. Ako je ona nasmijana i sretna zbog nekoga ja nemam problem sa tim. Do sad je imala sve pogrešne ljubavi i nadam se da će konačno da naiđe netko tko valja, da ima normalan odnos sa nekim i da je cijeni i poštuje. Ja se u njezine odnose ne miješam samo da ona bude sretna i zadovoljna – istakao je Taki.

Fanovi Cara i Maje su sada počeli da favorizuju Stanislava, te je on zauzeo Filipovo mjesto i pobrao sve njihove simpatije, a Taki je to prokomentirao na svoj svojstven način:

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Car je vazduh

 Ne bih da komentarišem nebitne ljude, oni su meni kao vazduh. Ne bih se obazirao na prethodne učesnike rijalitija. Zna se tamo ko je bog i batina i ide krupnim koracima prema tituli, moja Maja kad kaže jednu rečenicu nastane opšti haos za stolom – kaže kratko Taki i objašnjava kako bi reagovao kada bi njegova Maja uplovila u vezu sa Stanislavom Krofakom.

foto: youtube/printscreen

foto: youtube/printscreen

– To su sve Majini fanovi. Taj dečko Stanislav je rekao sve što ima o svojoj bivšoj devojci Mioni i nema više priču tamo. Pa sad želi da se zakači na moju Maju koja je najjača karika u rijalitiju trenutno. Naravno da se Maja njemu dopada kao i svakome ali bi on tamo pristao na sve radi opstanka.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS