calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO)

Miljana potpuno izgubila kompas! Čekala da Bebica zaspi, kako bi ga POLILA! Kamera snimila jezivu scenu

Objavio: RHT
20/03/2024 12:00 PM

Miljana izgubila kompas!

Kada Miljani Kulić padne mrak na oči, to izgleda strašno! Ona danima pokušava da isprovocira bivšeg dečka, Nenada Macanovića Bebicu.

foto: youtube/printscreen

Iako su davno stavili tačku na svoju romansu, Miljana ne prihvata činjenicu da je Bebica nastavio dalje i da uživa u svojoj novoj vezi. Pa je započela svoju torturu, spremna da mu se osveti za sve što je izrekao na račun njene porodice.

Nakon što je završena žurka, koja se svakog utorka održava većina se spremila za krevet i legla da spava. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidimo Miljanu koja je sačekala da se svjetla u sobi ugase i da ukućani zaspu. Pa je sa deterdžentom za sudove krenula ka krevetu u kojem spavaju Bebica i Teodora.

foto: youtube/samorealno/printscreen

Miljana izgubila kompas

Kako komentarišu korisnici mreža, Miljana je najverovatnije imala namjeru da ih polije deterdžentom. Međutim odustala kada je shvatila da su još uvijek budni pa je odustala. 

Mnogi smatraju da Kulićeva nema meru ni u čemu, a posebno onda kada nekoga “uzme na zub”. Svi se sjećaju momenta kada je Kulićeva isto na spavanju povrijedila glavu štiklom tadašnjem dečku Zoli, zbog čega je istog momenta diskvalifikovana. Sada, veliki dio publike smatra da Nišlijka već sada treba da bude diskvalifikovana da se slučaj “štikla” ne bi ponovio i sa Bebicom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS