calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

SARADNIK SEKE ALEKSIĆ IZNENADA PREKINUO SARADNJU S NJOM: Izdao zvanično saopštenje, neočekivan potez, svi u šoku!

Objavio: RHT
19/03/2024 11:59 PM

Saradnik Seke Aleksić iznenadio prekinuo saradnju s njom

Pjevačica Seka Aleksić stavila je tačku na saradnju sa dugogodišnjim saradnikom s kojim je pokrenula i svoj modni brend.

Naime, Seka je sada prekinula plodonosnu saradnju sa Stanislavom Zakićem, koji je vršio funkciju kreativnog direktora, kako njene karijere, tako i brenda koji je osnovala.

Foto: Printscreen Instagram, Saradnik Seke Aleksić iznenadio prekinuo saradnju s njom

Izdao saopštenje

Ovu vijest saopštio je upravo on, putem mreže X, nakon čega su odmah počele spekulacije o njihovom odnosu:

– Dragi prijatelji, Želim da podijelim sa vama važnu vijest – nakon divne dvije godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i brenda Second Skin 555, donio sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dvije godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima. Zahvalan sam Seki Aleksić i timu njenog brenda na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg. 

-Tokom ovog perioda, imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam nevjerovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrijednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost donijeti.

Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspjeh. A siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvijek bilo lako. A prije svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. Stanislav.

Ono što je zaista čudno je to da je Seka upravo s njim pokrenula modni bredn, a i njen stajling često je bio hvaljen od strane modnih znalaca u posljednje vrijeme, za šta je bio zadužen upravo on, Stanislav.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS