calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

FILIP CAR HITNO REAGOVAO ZBOG ALEKSANDRE! Obratio joj se javno, nije mogao više da izdrži!

Objavio: RHT
19/03/2024 7:20 PM

Filip Car hitno reagovao zbog Aleksandre!

Pobjednica rijalitija, Aleksandra Nikolić, nalazi se u devetom mjesecu trudnoće i sa nestrpljenjem iščekuje dolazak svog mališana.

Nedavno se oglasila putem društvene mreže Instagram, gdje je pozirala nasmijana nakon posjete doktoru, ističući da se broje sitno do porođaja, kao i zahvalnost prema svojoj doktorki.

Photo: Printscreen Instagram, Filip Car hitno reagovao zbog Aleksandre!

U ovom važnom periodu, Aleksandru prati i njen partner Filip Car, koji je izjavio da je Aleksandra dobro. Te da iako postoje određene komplikacije, ona hrabro nosi svoju trudnoću. Filip je istakao da su dobili tačan termin za porođaj, koji je planiran za 10. ili 11. april. S tim da se termin može pomjeriti za koji dan. Istakao je i da će javnost biti obaviještena o dolasku njihove kćerke na svijet putem njegovog profila na društvenim mrežama ili direktno sa slavlja.

Photo: Printscreen Instagram

Iako svaka trudnoća nosi određene izazove, Filip je naglasio da je Aleksandra hrabra i da se hrabro nosi sa svim izazovima. On je istakao da je sa bebom sve u najboljem redu i da se raduju njenom dolasku.

Ovaj period sigurno donosi mnogo uzbuđenja za Aleksandru, koja se sada priprema za ulogu majke. Uprkos izazovima, ona je puna pozitivne energije i spremna je za naredni korak u svom životu.

Podsjetimo, Aleksandra i Car zavoljeli su se u rijalitiju. Nakon što su saznali da je beba na putu, Nikolićeva se preselila u njegovu rodnu Crikvenicu. Ipak, usljed nesuglasica, donijeli su odluku da se raziđu – jedno vrijeme nisu imali kontakt, dok je sada, kako kažu, sve u najboljem redu. Da li su obnovili prijateljstvo ili pak i emotivnu vezu – još uvijek nisu otkrili, iako njihovi fanovi uveliko spekulišu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS