calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI” Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra

ALEKS POSLALA SNAŽNU PORUKU! “Moja si noćna mora…”

Objavio: RHT
19/03/2024 1:30 PM

ALEKS POSLALA SNAŽNU PORUKU

Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a od kako je saznala da je u blagoslovenom stanju potpuno se povukla iz medija.

Foto: Instagram/printscreen

Nedavno je ušla u deveti mjesec, a porođaj može da se dogodi svakog trenutka. Nikolić je već sve spremila za bebu, od dječije sobe, do torbe za bolnicu, a sada samo čeka momenat da upozna mezimicu.

ALEKS POSLALA SNAŽNU PORUKU CARU

Na svom Instagram profilu ona se nerijetko oglašava i otkriva koliko uživa u pripremama za dolazak bebe na svijet. Sada je objavila video i pokazala kako izgleda pred sam porođaj. Ako je suditi po video snimku, Aleksandra srećna i nasmijana čeka najljepšu ulogu u svom životu.

Ona se snimala kod je u autu pjevala pjesmu Barbare Bobak “Duplo gora”. A ono što je svima zapalo za oko jesu riječi pjesme:

“Moja si noćna mora
Al’ ja sam duplo gora
Ti nemaš više čime da me zgaziš
Tebi sam dobra bila
Al’ sebi s(ij)ečem krila….”

Filip je uz mene

Naravno, po društvenim mrežama su odmah krenuli komentari da je Aleks pjesmom poručila Caru nešto jako važno? E sad da li je to tačni ili su samo nagađanja u pitanju, saznaćemo čim se Aleksandra porodi!

Podsjetimo, ona je nedavno progovorila o odnosu sa Filipom Carem:

– Filip je uz mene, svo vrijeme se čujemo preko telefona.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS