calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZDATO UPOZORENJE ZA CIJELU DRŽAVU: U BiH danas svježije vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. JUL! Djevice će proći kroz užasan momenat, a ovom znaku se mijenja život potpuno! NOVAK ĐOKOVIĆ ČEKA FINALE OLIMPIJSKIH IGARA OD 2008. GODINE! Najbolji teniser svih vremena se bori za zlato u Parizu! “HOĆEŠ DA ME BIJEŠ?!” Drama na nastupu Milice Todorović dok je pjevala Desingericinu pjesmu Oglasila se Lana Pudar: Prvi put u karijeri sam doživjela veliko razočaranje “ANITA NIJE IZDALA MATORU!” Aleksandar Požgaj tvrdi da je Stanojlovićeva bila NEVJERNA I RANIJE? “UMRIJETI ĆU MAMICE, NE MOGU VIŠE” Strava i užas Miljane Kulić, život joj visio o koncu! JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) Frka u Sarajevu! Karići kočijom došli po svoje! Memo je pravi smrad! Evo mu došli pod prozor, on ne smije izaći! RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pjevačica ne može više da šuti, progovorila o svadbi Hladna fronta sa sjevera: Blago osvježenje stiže u BiH, no kiša neće doći u sve krajeve Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije Srbija ima još jednu medalju u Parizu: Furiozni Đoković ostvario plasman u finale OI EVO GDJE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! “Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA”

Suptilni znaci da vaša veza ne funkcioniše “na duge staze”

Objavio: RHT
17/12/2021 2:00 PM

Samci su posle pandemije postali “izbirljiviji” u pogledu potencijalnih partnera, tvrdi stručnjak za veze – insistirajući da su sada još više zabrinuti zbog “znakova upozorenja” koji bi mogli dovesti do raskida.

https://www.instagram.com/p/CWViQIFI3Xy/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Tina je otkrila “manje očite” znakove upozorenja da vaša veza neće dugoročno funkcionisati koje nije pametno ignorisati.

1. Ne fotografišete se zajedno

Ili se ne fotografišete zajedno ili ste vi jedini koji predlažete trenutke koje biste zajedno ovekovečili.

Ružičasta zastava: “Čovek koji vam se sviđa možda ne voli da se slika, ali nije loše da proverite njegove profile na društvenim mrežama – da li objavljuje redovno fotografije i šta je na njima? Da li krije vaše postojanje od svojih prijatelja i poznanika?”

Crvena zastava: “Njegov Instagram feed je preplavljen fotografijama, ali vas nigde nema ili, još gore, fotografiše hranu na vašem sastanku, ali vas ne tagira. Jasno je da ne želi da ljudi znaju za vas… Krenite dalje!”

2. Vi ste samo jedna od opcija

Ružičasta zastava: “Stvari se dobro razvijaju, ali još morate da “razgovarate” kako biste definisali svoju vezu i pitate se zašto i kad će se to dogoditi. Nešto vas koči da načnete tu temu? To je još jedan znak upozorenja da stvari nisu kakve bi trebale da budu.”

Crvena zastava: “Veliki znak upozorenja je kad shvatite da niste jedini, da osoba s kojom se nalazite ima još nekog sa strane koga drže kao opciju ako se stvari s vama ne razviju kako su želeli. Znajte svoju vrednost i nemojte biti statista u filmu svog života.”

3. “Bombarduje” vas poklonima

Vaš novi partner će biti opsesivno usredsređen na vas i napraviće sve što može da se osećate kao kralj/kraljica uz obilje njegove pažnje.

Ružičasta zastava: “Vaš novi partner vas obasipa cvećem, rečima ljubavi, beskrajnim poklonima i raskošnim putovanjima – stvarno je romantično, ali malo prebrzo?”

https://www.instagram.com/p/CU8HFS1ob-0/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Crvena zastava: “Nakon ljubavnog bombardovanja, iznenada utihne na neko vreme pre nego što se ponovno pojavi sa poklonima i ljubavnim izjavama. Slično “ghostingu”, ali s ključnom razlikom u ponašanju tokom tih nedelja ili meseci koje ste proveli zajedno”.

– Ne postoji ništa što bi vas sprečilo da odbijete “ljubavno bombardovanje”, ali ako primetite opsesivno ponašanje odmah na početku veze to bi moglo da vas navede da napravite korak unazad i dobro razmislite o namerama čoveka s kojim se viđate – kaže Tina.

4. Vi ste tu “za svaki slučaj”

Drži vas u neizvesnosti dok se ne osigura da ste vi stvarno ta osoba s kojom želi da bude.

Ružičasta zastava: “U vezi ste nekoliko meseci, ali novi partner vas još nije upoznao sa svojim prijateljima i porodicom, to može biti znak da ste “na ledu”.

Crvena zastava: “Ako ste napravili prvi korak i već ste ga upoznali sa svojim prijateljima i porodicom, a on tek treba da vas upozna sa svojima, možda ste u dve različite emocionalne faze.”

– Nemojte ga požurivati ​​ako još nije došao to tog trenutka u vezi, ali to bi moglo da znači da nije siguran u vas. Želite li da gubite vreme s nekim ko nije siguran u vašu zajedničku budućnost – upitala je Tina.

5. Vaš odnos polako bledi

To su oni trenuci kad osećate da komunikacija među vama nije kakva je bila, a iz dana u dan imate sve manje zajedničkih tema. To je jasan znak da veza gubi smisao.

Ružičasta zastava: “Da li su pozivi, poruke i dogovori za sastanke postali ređi? To bi mogao da bude znak da vaša veza polako bledi i potencijalno ulazi u fazu stagnacije, gde će jedan od vas potpuno prestati reagovati na drugog”.

Crvena zastava:”Ako otkrijete da ste vi ti koji se trudite da dogovori viđanje, večere i izlaske, a da druga strana uglavnom prati ili ne prati – to je jasan znak da je vreme da krenete dalje.”

– Ako ste neko kome je potrebno da razjasni s partnerom da je veza gotova, obratite pažnju na ove znakove i razgovarajte s partnerom pre nego što komunikacije u potpunosti ne nestane među vama – savetuje Tina.

https://www.instagram.com/p/CUuEQ0qIRoC/?utm_source=ig_web_copy_link

 

6. Većina vaših sastanaka je pred televizijom

Može se činiti romantičnim maziti se ispred televizora uz čašu vina, ali pripazite na znakove upozorenja.

Ružičasta zastava: “Preterali ste s Netflixom, a iako zajedničko gledanje serija može biti zabavno, preterivanje s tako provedenim zajedničkim vremenom znači da se zapravo ne zabavljate jedno s drugim niti da pokazujete interes jedno za drugo.”

Crvena zastava: “Kada izađete na sastanak, a vaš razgovor se vrti oko filmova i serija ili otkrijete da nemate puno zajedničkih tema – to je proveren put ka katastrofi” – objašnjava Tina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS