calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI” Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra ŠA LOMI SVE PRED SOBOM! Poludio zbog Mioninog postupka

EUROVIZIJA: Džejla Ramović: IMAM ŽELjU da predstavljam BOSNU!

Objavio: RHT
17/03/2024 8:30 PM

Eurovizija!

Mlada i talentovana pjevačica Džejla Ramović gostovala je u emisji Chit Chat sa Nemanjom na Hype televiziji, i tom prilikom razgovarala o svojoj karijeri, odrastanju, odnosima sa porodicom, prijateljima.

Foto; Hypetv/Eurovizija!

Foto; Hypetv/Eurovizija!

Džejla se dotakla svoje karijere, kako i sama kaže smatra da u ovom poslu ne treba davati previše od jednom. Već da sve treba dozirati:

“Smatram da umijem i mogu mnogo toga da pokažem, nekako sam naučila da u ovom poslu ne treba davati sve i odmah, treba dozirati. Ja sam to recimo pokazala u duetu sa Henijem, to je samo mali dio“.

Džejla ne odustaje od želje da predstavlja Bosnu i Hercegovinu na Euroviziji, kako kaže vjeruje da će joj se želja ostvariti:

“VOLjELA BIH NETKO LUDILO NA SCENI”

Ja u glavi već imam kakva bi to pjesma bila, često sa prijateljima pričam o tome kakav bi to bio nastup. Ja bih to nešto poptpuno drugačije od ovoga na što su svi navikli. Pjevački bi to bilo veoma jako, izašla bih iz svoje zone komfora što se tiče scenskog nastupa. Voljela bih netko “ludilo” na sceni, trenutno ja nisam opuštena što se tog dijela tiče ali sve bi se uvježbalo. Voljela bih u jednom trenutku da mi se ta želja ispuni i da moju Bosnu predtsvaljam na Euroviziji”.-završava Džejla

CIO INTERVJU SA DžEJLOM RAMOVIĆ POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA:

BONUS VIDEO:

Hypetv/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS