calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Sanja Vučić progovorila o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA na bini: “Ako ti nije lijepo, idi kući”!

Objavio: RHT
17/03/2024 2:30 PM

Sanja Vučić o neprijatnim situacijama

Sanja Vučić progovorila o neprijatnim situacijama na bini
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Sanja Vučić, osvojila je srca publike svojim talentom i harizmom, a nedavno je otvorila svoje srce i otkrila nešto drugačiju stranu svoje ličnosti.

Iako je često percipirana kao jedna od najatraktivnijih figura na estradi, Sanja je priznala da ima svoje komplekse i da postoje dijelovi njenog tijela koji je ne zadovoljavaju.

-Ja se najbolje osjećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predjelu i nije ženstveno – rekla je ona.

Sanja Vučić progovorila o neprijatnim situacijama na bini
Sanja Vučić o neprijatnim situacijama/ Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevačica je takođe otkrila da se suočava sa neprijatnostima na sceni.

-Inače znam sve pjesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji. I ja vrlo često dok pjevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se par puta neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lijepo, idi kući. Uvijek sam u fazonu „Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate“. Dešavalo se da su ljubomorne djevojke, gledaju ispod oka. Kao gledaju u mene, šapuće drugarici pa se smije, to mi je fuj – ispričala je Sanja.

Podsjetimo, Sanja je nedavno otputovala u Pariz kako bi malo predahnula od svakodnevnih obaveza i pritisaka koje nosi na svom profesionalnom putu.

BONUS VIDEO:

(hypebih.bahypetv.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS