calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL OD 280.000 EURA: “Poklon za moju ženu”!

Objavio: RHT
17/03/2024 12:30 PM

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL

Nekoliko dana prije rođendana, Asmin je odlučio da iznenadi svoju dragu Staniju luksuznim automobilom marke “Porsche”, čime je očigledno stavio tačku na originalnost i raskoš u izboru poklona.

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL

ASMIN KUPIO STANIJI AUTOMOBIL Foto: Printscreen Instagram

Ovaj gest iziskuje impresivnih 280.000 eura, što samo potvrđuje visok nivo pažnje i ljubavi prema svojoj partnerki.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, na dan Stanijinog rođendana. Asmin je još jednom odlučio da je obraduje i pokloni joj nešto što će dodatno uljepšati njihovu zajedničku sreću.

Na slici koju je objavila Stanija jasno stoji natpis:

-Poklon za moju ženu – što govori da je. Asmin i ovoga puta uložio veliki trud u pripremi poklona koji će oduševiti njegovu voljenu.

Na fotografiji se vide baloni u Stanijinoj omiljenoj boji, koji su očigledno dio ukupnog paketa iznenađenja.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste luksuzna kesa brenda satova “Rolex”, čije cijene se kreću u prosjeku po nekoliko hiljada eura.

Iako je njihova veza prolazila kroz turbulentne periode, sa Stanijinim napuštanjem Asmina zbog Anelinih priča u rijalitiju, izgleda da su odlučili da svoju ljubav i vezu postave iznad svih prepreka. Ovaj gest Asmina jasno pokazuje da ih vežu jake emocije i da je ljubav jača od svih izazova s kojima su se suočavali.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS