calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor

HYPETV PROGRAM za nedelju 17. mart 2024! Premijerno “Male stvari” i “ChitChat”

Objavio: RHT
16/03/2024 7:30 PM

Program 17 mart!

Program 17 mart! Foto: Hype ilustracija

Program 17 mart! Foto: Hype ilustracija

Predstavljamo vam Hypetv program za nedelju 17. mart 2024!

08:00   CRTANA SERIJA: OTKRIĆA BEZ GRANICA

09:00   SERIJA: AVIONDŽIJE

foto: hypetv

12:00   EMISIJA:  MALE STVARI

13:00   FILM: IZMEĐU DANA I NOĆI

15:00   EMISIJA: BEHYPE THE SCENES

16:00   EMISIJA: CHIT CHAT

17:00   ABS SHOW

18:00   TECH LIFESTYLE

19:00   EMISIJA: SKAPIRAJ TARU

20:00   FILM: PORED PUTA

22:00   FILM: KAPIJA

00:00   EMISIJA: MACINA KLINIKA

U nedjelju premijerno vas očekuju dvije emisije. Od 12 časova “Male stvari” autorice i voditeljke Snežane Dakić. Ona je ove nedjelje ugostila glumicu Nadu Blam. Ona je govorila na temu usamljenosti. U otvorenom razgovoru orkriva koje je strahove imala kada joj je ćerka bila beba. Koje kada je sa djetetom od tri godine poslana samohrana majka, i kako je preživjela teške životne situacije. Proslavljena komičarka priznaje i svoje pogreške, otkriva kako su se prema njoj i bratu ophodili roditelji, kakav odnos ima sa unukama i kako sada živi kao penzionerka.

Od 16 časova pogledajte emisiju “Chit Chat” autora i voditelja Nemanje Kovačevića. On je ugostio pjevačicu Džejlu Ramović. Što je sve pričala o privatnom životu, a na koja pitanja možda nije željela da da odgovor obavezno saznajte. Jer njezina ljepota koja plijeni i sjaj u očima ne smijete da propustite.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS