calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći

OVO JE ODALO: Na njega je pala Maja Marinković, on sve priznao!

Objavio: RHT
16/03/2024 5:00 PM

Ovo je odalo

ovo je odalo
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Ovo je odalo

Već nekoliko dana primjećuju se varnice između Maje Marinković i Uroša Rajačića.

Naime, oni su sinoć govorili o tome da li postoji mogućnost da uđu u vezu.

Dok Maja ne priznaje emocije, Uroš je ispričao svoju stranu priče:

– Danima osjećam da ona ima neke simpatije prema meni, ja to mislim od prvog dana – rekao je Uroš, a Maja je skočila kao oparena:

– Nikada nikome neću davati lažnu nadu, niti sam bilo kome nešto obećala, muško ženski odnosi me ne interesuju. Meni je zanimljivo, zašto bih se ja ogradila od nekog ko mi nije ništa loše uradio, čemu to, ja volim da se šalim i da se družim – vadila se Maja, ali je Uroš ostao pri svome kada su novinari pitali zašto se Maja ne udaljava od njega kad ga navodno ne želi:

– Smatram da se ne udaljava jer joj se sviđam, to je jedino što sam rekao – dodao je Uroš.

Flertovala i sa MMA borcem

Podsjetimo, tokom žurke, a nastavili su i poslije toga da ćaskaju jer im je prijalo društvo! Naime, Stanislav je Maji nastavio da tokom noći dijeli komplimente. Ona je riješila da mu da šansu da je što bolje upozna. 

– Mislim da će pored mene da ti bude odlično ovdje. Imačeš nekoga kome možeš da vjeruješ, jer ne smiješ da zaboraviš da je ovo leglo zmija! Ne mislim na sve ljude naravno, ali ima dosta žena koje se tako ponašaju, tako da ćeš brzo i sam u sve da se uvjeriš – pričala je starleta.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS