calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OVO JE MISTERIOZNI DEČKO ĐINE DŽINOVIĆ: Krije ga kao zmija noge, ispunjava joj sve želje!

Objavio: RHT
15/03/2024 11:50 PM

Ovo je misteriozni dečko Đine Džinović!

Foto:Instagram

Kćerka Harisa i Meline DžinovićĐina Džinović, malo nakon raskida sa fudbalerom uplovila je u vezu sa izvijesnim Andrejem koga krije od očiju javnosti. 

Photo: Printscreen Instagram, Ovo je misteriozni dečko Đine Džinović!

Naime, Đina već duže od godinu dana uživa u ljubavi sa novim dečkom, sa kojim je otpočela vezu malo nakon raskida prethodne, a koga uspješno krije od javnosti sve vrijeme.

Đina je samo par puta objavila slike sa sadašnjim partnerom na Instagramu, a iz njegovih objava se može zaključiti da je ljubitelj automobila kao i da mu je omiljeni sport košarka.

Photo: Printscreen Instagram

Harisova i Melinina kćerka je u jeku razvoda roditelja, odlučila da se pohvali iznenađenjem koje joj je dečko priredio za rođendan i pokaže svima koliko uživaju u ljubavi.

Bila je to torta na kojoj je napisana čestitka.

– Srećan rođendan Bubo. Volim te – poručio je on svojoj djevojci.

Đina je zatim obavijestila pratioce da je sa dečkom napustila Beograd, te da su u luksuznoj vikendici u kojoj će najvjerovatnije proslaviti njen rođendan.

Podsjetimo:

Đina Džinović, kćerka pjevača Harisa i dizajnerke Meline. Nikad nije krila da obožava skupe krpice, tašnice i cipele, a posebno nakit. Što je nasijledila od svoje majke, koja takođe može da se pohvali zavidnom kolekcijom.

Melina i Haris Džinović su trenutno u procesu razvoda braka poslije 22 godine ljubavi, tim povodom Haris Džinović je izjavio:

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris za “Unu”.

BONUS VIDEO:

hypetv.ra/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS