calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

Luna Đogani GORI koliko je BRUTALNA RIBA: Nakon dva porođaja, vratila djevojačku liniju i srušila internet

Objavio: RHT
15/03/2024 10:50 PM

Luna Đogani GORI

Popularna Luna Đogani iza sebe ima dva porođaja, a svoj izgled posljednjih mjeseci uz pomoć ishrane i treninga polako dovodi do perfekcije, čime se sada i pohvalila.

Luna Đogani GORI/ Foto: Instagram

Ona je poslije porođaja, posebno dugo, mučila muku sa viškom kilograma, ali je sada u izazovnom izdanju pokazala “novu” sebe.

Đoganijeva je pozirala u korsetu koji ju je baš pritegao, a u prvom planu istakla je bujno poprsje – koje je, čini se, jedva upakovala.

Utegla se u korset, te ponijela neobične farmerke i cipele na špic, a mnogi su joj poručivali da izgleda odlično.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Ono što je uočljivo na prvu, jeste da je uspjela da skine kilograme i svoju liniju dovede skoro do perfekcije, zbog čega je dobila pregršt komplimenata.

Čitajte i ASMIN UKANALIO STANIJU! Dobrojevićeva će PROPASTI U ZEMLJU, potpuno je RASKRINKAO! ŠOK! (FOTO)

Stanija Dobrojević, poznata po svojoj kontroverznoj reputaciji, trenutno uživa u romantičnoj vezi sa Asminom Durdžićem.

Njihova veza postaje sve jača iz dana u dan, a Durdžić je nedavno na svom Instagram nalogu podijelio dirljive riječi posvećene Staniji, izražavajući svoja duboka osjećanja prema njoj. Ova veza je privukla pažnju javnosti, posebno zbog Durdžićeve gestikulacije na društvenim mrežama gdje je pokazao svoju ljubav prema Staniji.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/sd.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS