calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala

SKANDALOZNI RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Procurile njene intimne fotke, širi noge i uvija se oko šipke pred svima, BRUKA! (FOTO)

Objavio: RHT
15/03/2024 5:50 PM

Skandalozni rani radovi Aneli Ahmić!

Aneli Ahmić je definitivno jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija.

Njeno učešće u ovom šou-programu izazvalo je oprečna mišljenja u javnosti, ali jedna stvar je sigurna Ahmićeva plijeni svojim izgledom.

Photo: Printscreen Instagram, Skandalozni rani radovi Aneli Ahmić!

Međutim, posljednja u nizu kontroverzi u koju se starleta uplela je objava koju je svojevremeno podijelio Osman Karić na društvenim mrežama.

Naime, na Karićevom “storiju” može se vidjeti žena koja izvodi vatreni ples oko šipke, a mnogi su spekulisali da li je upravo Ahmićeva ta žena. Ova slika je dodatno podgrijala već uzavrelu atmosferu oko Anelinog učešća u rijalitiju.

Dok jedni osuđuju Aneli zbog ovakvog postupka, drugi je podržavaju i smatraju da je slobodna da radi šta god želi.

Ovakvo podijeljeno mišljenje samo doprinosi Anelinom statusu kontroverzne ličnosti koja već izvijesno vrijeme intrigira javnost.

Aneli često svojim neznanjem iznenadi javnost, a nedavno je sve šokirala novim lapsusom. 

Naime, Ahmićeva i Uroš prelistavali su čestitke, a onda je došlo do trenutka koji je postao viralan na društvenim mrežama. 

Blam Aneli Ahmić

Naime, ona mu je čitala čestitku od majke, a u jednom trenutku Uroš je upitao Aneli: 

 Šta znači “Good luck”

– “Guten tag” – odgovorila je Ahmićeva, a Uroš je pitao još jednom. 

– Uživaj – rekla mu je, a onda ih je prekinulo zvono koje se oglasilo za početak sastanka. 

Inače, Anelina i Janjuševa veza je na klimavim nogama, a svakodnevno imaju žestoke svađe i rasprave.

Sinoć su se sukobili, te stavili tačku na njihov odnos. Strašne uvrede izgovorene su i sa jedne, a i sa druge strane, a Aneli nije birala riječi koje je uputila, sada već bivšem dečku.

 Najveći folirant koji je ušao u rijaliti, folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant – rekao je Janjuš.

– Smrade jedan za ovo ćeš vidjeti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dijete, zaklela sam se u dijete i tako će ostati. Smradu jedan – rekla je Aneli.

– Folirantu – rekao je Janjuš.

– G**no jedno p**rano, praviš me budalom ovdje, đubre jedno odvratno – rekla je Aneli.

– Svaki dan me j**e u mozak – rekao je Janjuš.

– Šta ti je ženska glavo – pitao je Mića.

– Ovaj čovjek me izluđuje, kakva Maja, on je bolestan, doveo me je do ludila, posvađali smo se, otišao je po jabuku i ja sam mu rekla doneo si mi kriv nož i on meni baci jabuku, i kaže zna šta radim, nebitno, pogodio me je keksom u glavu. On je bolestan i ne mogu više da budem sa njim – rekla je Aneli.

– Šta ti je ženska glavo, vrijeđate se kao da ste dušmani – rekao je Mića.

– Ovo je kraj, neću polemisati, preznojila sam se od njega. Smrade jedan vidjećeš za sve što si mi uradio, smradu, glumac, smradino – rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS