calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje”

SKANDALČINA I JAVNO PRIZNANJE! Zerina Hećo se udala za Dada Glišića! Nakon stravičnih optužbi za nasilje, gubitka njegove bebe, KONAČNO PROGOVORILA: “Uradila sam to iz inata”

Objavio: RHT
14/03/2024 7:40 PM

ZERINA SE UDALA ZA DADU GLIŠIĆA!

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 18h, na programu televizije Hype, naše novinarke ugostile su kontroverznu rijaliti učesnicu Zerinu Hećo.

Foto:Hype tv/Instagramprintscreen ZERINA SE UDALA ZA DADA GLIŠIĆA!
Foto:Hype tv/Instagramprintscreen ZERINA SE UDALA ZA DADU GLIŠIĆA!

Zerina je digla javnost na noge kada je gostovala na televiziji nakon svoje diskvalifikacije.

Nime, ona je otkrila da ju je njen tadašnji momak Dado Glišić navodno maltretirao:

“Ja sam bila maltretirana na sve načine. Udarao me je petama u glavu. Sve je to snimao telefonom. Davao mi je lijekove za smirenje. Bebu sam izgubila od stresa“. između ostalog je govorila Zerina.

Međutim, ekskluzivno u “ShowBLIZ” emisiji naših voditeljki i autorki Miljane i Nevene Arsić, Zerina je priznala da se i vjenčala za Dadu Glišića.

I to nakon stravičnih optužbi, policije, haosa.

“Ja sam se udala za njega iz inata. Brak je trajao mjesec dana!“ rekla je Zerina.

Emisiju “SHOWBLIZ gledajte svake subote u 18h na televiziji Hype, dok u isto vrijeme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18h, reprizni termin Vas očekuje već u ponedjeljak u 13h.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS