calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Janjuš iznio stravične detalje o svom pokojnom bratu: Često ga sanjam “POKUŠAO SAM DA PRIČAM SA NJIM”

Objavio: RHT
13/03/2024 4:30 PM

Janjuš iznio stravične detalje

Učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš požalio se poslije žurke djevojci Aneli Ahmić. Otkrio joj je da često sanja pokojnog brata Mihaila Janjuševića, koji je nedavno digao ruku na sebe. 

Rekao je da je pokušavao brata u snovima da ispita zbog čega se ubio. Kao i da su snovi bili takvi, da nije mogao da ga zagrli i da mu priđe, nešto nalik košmaru. 

Janjuš iznio stravične detalje / Foto: Youtube printscreen

– Brata često sanjam, pa ustanem nekako neraspoložen. Od previše razmišljanja ljudi sanjaju ono o čemu stalno misle. To je vjerovatno zbog toga. Pokušavao sam da pričam sa njim. Nekad se desi da sanjam samo kako me gleda, ali stoji na nekoj razdaljini. Pitam što je digao ruku na sebe, ali ništa ne odgovara. Kao da me samo gleda i to je sve. Vjerovatno su to neke moje emocije koje se još nisu ispraznile. Normalno je da se takvi snovi javljaju. Tu je i veliko nedostajanje. – rekao je Janjuš, koji je i u sobi za izolaciju lijepio slike svog pokojnog brata Mihaila.

Aneli ga tješila

Njega je Aneli Ahmić tješila, a redovno mu je desna ruka kada treba da priča sa njim o bratu.

– Znam sve, takvi snovi su normalna pojava. Moraš samo to da shvatiš i sve je lakše. Nije loše ni da se u snovima ispričate, svako neka sanja drage ljude koji više nisu ovdje sa nama – objasnila je ona.

Podsjećamo, Mihailo Janjušević sebi je oduzeo život vješanjem 25. decembra prošle godine, kada je izvršio samoubistvo u svom stanu u Beogradu.

Porodica nije odmah saznala šta se desilo, pa su obavješteni preko telefona, jer porodično svi žive u Prijepolju.  

Inače, Janjuš je nedavno otkrio da Aneli vidi i kao svoju ženu u spoljnom svijetu, te mnogi komentarišu da tajno planiraju i vjenčanje kada izađu…

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/ G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS