calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave ŠOK IZDANJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pjevačica pokazala go stomak i “koske” (FOTO) U Sarajevu promoviran singl i spot “Putnik bez adrese”: KOLEGE SVIM SRCEM UZ ARMINA BIJEDIĆA Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga LUPIO JOJ ZABRANU: Rada Manojlović otkrila da je Milan Stanković imao poseban zahtjev za nju VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI: “LUNA JE SADA SAZRELA…”

ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Burno u Gornjoj Višnjici: Odlazak od kuće i urota! DOLAZI PRAVDA (VIDEO)

Objavio: RHT
13/03/2024 1:49 PM

Burno u Gornjoj Višnjici

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se isčekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Burno u Gornjoj Višnjici

U novom videu iz Gornje Višnjice saznajte sve detalje razbijanja Elmedinovog automobila.

“Odlazak od kuće i urota”.

Burno je danas u Gornjoj Višnjici.

“Dolazi pravda!?”

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin.

Posjeta policije

Sve je predao nadležnim organima koji su poduzeli sve da se napadi zaustave.

Elmedin je nakon posjete policiji i prijave koju je podnio zbog niza uvreda i stresnih situacija odlučio da odmori od svega… Spakovao je svoje stvari i na nekoliko dana otišao iz Gornje Višnjice, a društvo mu pravi Arnel.

Kako bi smirio Janu i Fatimu, poručio im je da budu jake i da ne plaču…

– Moram odmoriti od svega i idem u šator. Ponio sam sve to treba, a ne želim da Jana i Fatima budu uzmenirene – poručio je.

Nezapamčena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS