calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO!

Prijave za banjalučki Festival uličnih zabavljača otvorene do 12. aprila

Objavio: RHT
13/03/2024 9:59 AM

Prijave za banjalučki Festival uličnih zabavljača

Treću godinu zaredom u okviru “Banjalučkog proljeća biće organizovan Festival uličnih zabavljača “TrotoArt”.

Foto: Nezavisne novine – ustupljena fotografija

S tim u vezi, iz tima “TrotoArt” pozivaju sve ulične zabavljače i one koji bi to za ovu priliku željeli biti, da se prijave za učešće na festivalu koji će u periodu od 7. do 9. juna ponovo okupiti umjetnike.

Prijave za banjalučki Festival uličnih zabavljača

Kako je poručio Projektni tim ovog festivala, dobrodošli su svi umjetnici i grupe bez obzira na spol, uzrast, vještine, profesionalni ili amaterski status, broj članova.

“Očekujemo prijave prije svega pojedinaca i grupa iz Banjaluke, ali i iz drugih gradova Republike Srpske, Bosne i Hercegovine. Kao i iz zemalja okruženja. Prijaviti se mogu svi koji svojim vedrim duhom, glasom, pokretom, bojom i zvukom zaustavljaju slučajne prolaznike i privlače pažnju svih generacija. Bilo da se radi o našim sugrađanima ili dragim gostima”, kazali su oni.

Prijave su, kako kaže, otvorene do 12. aprila 2024. godine i potrebno ih je dostaviti putem elektronske pošte, i to na: trotoart.bl@gmail.com.

“Projektni tim festivala će na osnovu dostavljenih prijava izvršiti selekciju učesnika i izraditi detaljan program festivala. Takođe, putem gore navedene adrese svi zainteresovani mogu dobiti i sva potrebna dodatna pojašnjenja”, naveli su oni.

“Banjalučko proljeće”

Banjaluka zahvaljujući sjajnim dešavanjima tokom cijele godine, a posebno bogatom programu “Banjalučkog proljeća”, u prošloj godini oborila sve rekorde posjećenosti.

“Zanimljivi sadržaji privukli su u naš grad veliki broj turista iz cijelog svijeta. To je u značajnoj mjeri doprinijelo banjalučkim hotelijerima, hostelijerima i drugim vlasnicima smještajnih objekata. Ali, i ugostiteljima i trgovcima koji su zahvaljujući tome ostvarili povećan promet.”, objasnili su oni, te dodali da je cilj gradske administracije da se ovakav trend nastavi i ove godine, a poseban fokus je upravo na tome da se obogati ponuda tokom proljećnog perioda.

BONUS VIDEO:

(nezavisne.com/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS